Aynı cezayı defalarca almayı başarmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lukaku

Hectopat
Daha fazla  
Neden sürekli ceza alıyorum ? acaba merak ettim türkçe kurallarına uymayan mesaj sürekli sürekli böyle ceza

Ekran görüntüsü atma imkanınız varmı ? bunun neresi Türkçe kurallarına aykırı bir moderatör çıkıp açıklasın Allah aşkına bi söyleyin bana ne yazsak ceza alıyoruz illaki kötümü konuşalım yani moderatörler işinizimi yapıyorsunuz şimdi siz burada hadi bunada ceza verin bekliyorum bi açıklama yapın daha sonra engellersiniz hesabımı cezam açılıyor düzgün bir mesaj yazıyorum ardında 1 gün daha ceza böylemi yapılır moderatörlük bumudur sizin moderatör anlayışınız hadi biriniz çıkıp açıklayın !

Bu, bugüne kadar aldığın tüm cezalar:

Çoklu Üyelik11 dakika önce13 Ağustos 2015 00:13Göster
Türkçe Kurallarına Uymayan MesajDün 02:4313 Haziran 2015 00:15Göster
Türkçe Kurallarına Uymayan Mesaj20 Nisan 2015121 Nisan 2015Göster
Türkçe Kurallarına Uymayan Mesaj5 Nisan 201516 Nisan 2015Göster
Türkçe Kurallarına Uymayan Mesaj4 Nisan 201515 Nisan 2015Göster
Türkçe Kurallarına Uymayan Mesaj24 Mart 2015125 Mart 2015Göster
Türkçe Kurallarına Uymayan Mesaj22 Mart 2015129 Mart 2015Göster
Türkçe Kurallarına Uymayan Mesaj14 Mart 2015121 Mart 2015Göster
Türkçe Kurallarına Uymayan Mesaj8 Mart 2015111 Mart 2015Göster
Türkçe Kurallarına Uymayan Mesaj27 Şubat 201516 Mart 2015Göster
Türkçe Kurallarına Uymayan Mesaj22 Şubat 2015123 Şubat 2015Göster
Türkçe Kurallarına Uymayan Mesaj15 Şubat 2015122 Şubat 2015Göster
Türkçe Kurallarına Uymayan Mesaj28 Ocak 2015129 Ocak 2015Göster
Sosyal Dışı Resim Servisi Kullanımı26 Ocak 2015127 Ocak 2015Göster
Türkçe Kurallarına Uymayan Mesaj26 Ocak 2015127 Ocak 2015Göster
[TBODY] [/TBODY]

Buradan görüyoruz ki epey şanslıymışsın zira aynı hatadan 5 kez ceza aldığında ceza süresi 1 haftaya çıkıyor ve sonra katlanarak artıyor. Ama sende bugüne kadar bunu net bir şekilde vurgulayamadığımızı fark ettim. Son 2 ceza da zaten artık farkına vardığımızın bir göstergesi.

Şu ana kadar sayısız ceza almışımdır. Kurallar biraz sıkı ama bizim gevşekliğimizden kaynaklanıyor bu. Konuyu reportlamadan cevaplama nedeniyle 1 gün ceza yemiştim. Onun haricinde yediğim hiç bir cezadan şikayetçi değilim. Ayrıca yapılan ufak tefek hataları zaten yöneticiler düzeltiyor veya uyarı gönderiyor. İnternette sayısız teknoloji tartışma formu var. Bu forumlara bakın. Kurallar gevşek olduğu için sayısı belirsiz seviyesiz insanlar ile dolu. Bu forum bugün bu kalitedeyse bence bunun sebebi budur:
Technopat Sosyal Kuralları | Technopat Sosyal

Benim tek önerim kurallarda değişikli olduğu zaman bunu kullanıcılara mesaj yoluyla bildirilmesi. Eskiden upload sitelerine resim yükleyip paylaşmak serbestti mesela. Bu kural değişti ve kimsenin haberi olmadı. Doğal olarak bu sebepten ceza yiyen insanlar oldu ben dahil. Yani benim kişisel görüşüm kurallarda değişiklik olduğu zaman bildirilmeli mesaj yoluyla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence fazla detaylı bir uygulama olmamalı. Herkes burda dil bilgisi olarak yüksek seviyede olmayabilir. Sanırım geçen ssd yerine SSD yazdığım için ceza almıştım. Yada tam terside olabilir SSD yerine ssd. Mesela bukadar ayrıntılı olcağına. nslsn bncde bu şekilde Türkçemizi katleden kelimeler olduğunda ceza uygulanmalı. Bu arada shift tuşum çalışmıyor tırnak işareti falan yapamıyorum bilginize.

Adam bildiğimiz rekor kırmış. O kadar ceza alınır mı? Türkçe kuralları iyi oluyor. "nbr, ekrn krti" gibi yazılar çok kötü duruyor ve insanın okuyası gelmiyor. Diğer forumlar gibi çöplük olmuyor.

Bence fazla detaylı bir uygulama olmamalı. Herkes burda dil bilgisi olarak yüksek seviyede olmayabilir. Sanırım geçen ssd yerine SSD yazdığım için ceza almıştım. Yada tam terside olabilir SSD yerine ssd. Mesela bukadar ayrıntılı olcağına. nslsn bncde bu şekilde Türkçemizi katleden kelimeler olduğunda ceza uygulanmalı. Bu arada shift tuşum çalışmıyor tırnak işareti falan yapamıyorum bilginize.
Arkadaş doğru söylüyor. RAM'i ram diye yazdığı için kısıtlanmamalı üye. Tabi ki de iyisini yöneticilerimiz bilir.
Aslında noktalama kuralları iyi olmuş. Yazma konusunda geliştim diyebiliriz. Artık istemsizce virgül ve nokta koyabiliyorum.
Bugün arkadaşım ile yürürken ona Technopat.net'ten bahsettim. Aldığım banlardan söz ettim. Bir zamanlar her gün banlanıyordum. Everest marka önerdiğim için 1 ay vb. cezalar yüzünden sürekli bağlı kalamıyordum. Arkadaşımın yaptığı espiri hoşuma gitti.
"PFDK gibi kurummuş. Aziz Yıldırım'a dönmüşsün."

Son düzenleme:
Uyarı sistemi olur. Mahkemeler bile şartlı tahliye ile adam salıyorlar. 3 uyarıdan sonra bir hafta banlarsınız. Bu nedir bende birsürü ceza aldım. Birisi yanlış önerme hattı. O mesajın bana yanlış önerme oldugunu kanıtlayın ben birdaha forumu ziyaret etmeyecegim. Arkadaşlar herkes kendi çöplügünde öter. Bunların bakış açısı şu; "Ya bu deveyi güdersin yada bu diyardan gidersin." :)

Düzenleme: Moderatörleri neden biz seçemiyoruz ? Bizim seçmedigimiz arkadaşlar neden bizi yönetiyor. Bir konu açın kurallar ve yönetim hakkında oylamaya sunun. Demokratik bir ortam oluşturun. Babadan ogula degil.

Son düzenleme:
Cidden technopat'ın çok sıkı ama bir o kadar da saçma kuralları var. Sırf bi iki harfi büyük yada küçük yanlış harf yazdık diye ban yemek çok saçma. Hele konu açıp ardından ban yiyince üyelere cevap veremiyoruz. Uyarı desen sıfır.

Şu ana kadar sayısız ceza almışımdır. Kurallar biraz sıkı ama bizim gevşekliğimizden kaynaklanıyor bu. Konuyu reportlamadan cevaplama nedeniyle 1 gün ceza yemiştim. Onun haricinde yediğim hiç bir cezadan şikayetçi değilim. Ayrıca yapılan ufak tefek hataları zaten yöneticiler düzeltiyor veya uyarı gönderiyor. İnternette sayısız teknoloji tartışma formu var. Bu forumlara bakın. Kurallar gevşek olduğu için sayısı belirsiz seviyesiz insanlar ile dolu. Bu forum bugün bu kalitedeyse bence bunun sebebi budur:
Technopat Sosyal Kuralları | Technopat Sosyal
Benim tek önerim kurallar da değişikli olduğu zaman bunu kullanıcılara mesaj yoluyla bildirilmesi. Eskiden upload sitelerine resim yükleyip paylaşmak serbestti mesela. Bu kural değişti ve kimsenin haberi olmadı. Doğal olarak bu sebepten ceza yiyen insanlar oldu ben dahil. Yani benim kişisel görüşüm kurallarda değişiklik olduğu zaman bildirilmeli mesaj yoluyla.
Uyarılıyor mu? Arkadaşım, düzelttikleri doğru ama hemen banlıyorlar. Bana ilk banlandıktan sonra uyarı geldi ve sonra banlamalarımda uyarı hiç gelmedi.

• Beğen
İfadeler: Azz
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı