Aynı değerlere sahip farklı marka RAM takılır mı?

G.Skill Aegis 8 GB 3000MHz DDR4 RAM var. Bir 8 GB daha eklemek istiyorum. Aynısının sıfırı satılmıyor. Başka marka ve model RAM çipten dolayı uymayabilir deniyor. Bununla aynı çipte olan RAM var mı bildiğiniz?

Soğutma bloğundaki etiketin fotoğrafını atar mısın?
Usta geç cevap verdim kusura bakma.
IMG_20231011_225319.jpg

Usta geç cevap verdim kusura bakma.Eki Görüntüle 1974380

Hynix 8 Gbit AFR var bunda MFR değil. Bundaki gibi 042xxx8x2xR kodlu bir G.Skill bulursan alabilirsin, sorun çıkartmayacaktır.

Sondan 5. basamak Gbit değeri elindeki 8 ise bunun da 8 olması daha iyi. Sondan 3. basamak üretici, 1 Samsung 2 Hynix 3 Micron 4 Nanya. Elindeki Hynix, Hynix alman daha iyi. Son basamak ise revizyon. Uyumluluk konusunda pek sıkıntı çıkartmaz ama Overclock potansiyeli ile alakalı.

Hynix 8 Gbit AFR var bunda MFR değil. Bundaki gibi 042xxx8x2xR kodlu bir G.Skill bulursan alabilirsin, sorun çıkartmayacaktır.

Sondan 5. basamak Gbit değeri elindeki 8 ise bunun da 8 olması daha iyi. Sondan 3. basamak üretici, 1 Samsung 2 Hynix 3 Micron 4 Nanya. Elindeki Hynix, Hynix alman daha iyi. Son basamak ise revizyon. Uyumluluk konusunda pek sıkıntı çıkartmaz ama Overclock potansiyeli ile alakalı.
Hikvision U10, Patriot Viper Steel veya XPG Gammix D30 bunlardan birinin uyma şansı var mı acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı