Aynı domain ve hostingi farklı hesaba taşıma

furkaniko

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Siber Güvenlik Uzmanı
Arkadaşlar merhaba. Domain ve hosting hizmetimi başkasının hesabından satın almıştık fakat o arkadaş artık bakmadığından kendi hesabıma aynı hizmeti aktarmak istiyorum.
Yani aynı hosting firmasından yeni hesap açıp eski hesaptakileri oraya aktarmak amacım. Böyle bir şey yapılabilir mi? Nasıl yapılır hosting firmasındaki teknik ekip mi yapması gerekiyor?

Aynı firma olduğu için herhangi bir ek ücret gerekmez. Biraz üst düzey bir işlem olduğu için sıradan bir elemanın yetki düzeyi düşük kalabilir. Bir üst düzey yönetici işleminizi halledecektir.

Aynı firma olduğu için herhangi bir ek ücret gerekmez. Biraz üst düzey bir işlem olduğu için sıradan bir elemanın yetki düzeyi düşük kalabilir. Bir üst düzey yönetici işleminizi halledecektir.

Benim yapmam gereken tek şey hesap açmak o zaman. Asıl hesabın sahibi arkadaş transfer kodu vs demişti de

Benim yapmam gereken tek şey hesap açmak o zaman. Asıl hesabın sahibi arkadaş transfer kodu vs demişti de.
Hayır transfer kodu gerekli değil çünkü farklı bir firmaya taşıma yapmıyorsunuz. Siz hesap açın ve destek talebi oluşturun. Ardından firma arkadaşınıza işlemi teyit ettirir. Başka bir şey gerekmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı