Aynı ekran kartı masaüstü ve laptopta kaç FPS verir?

Üst düzey sistem toplamak istiyorsanız 2K 165Hz monitörlere de bakabilirsiniz.

Görüntü deneyimi açısından 2K 144Hz öneririm. Kullananlar da o şekilde öneriyor gördüğüm kadarıyla.
Niye PUBG'yi 1080P açasın ki onu anlayamadım hiç.

Görüntü deneyimi açısından 2K 144Hz öneririm. Kullananlar da o şekilde öneriyor gördüğüm kadarıyla.
Niye PUBG'yi 1080P açasın ki onu anlayamadım hiç.
Dostum şöyle birşey var ne kadar çözünürlüğü ve ayarları yükseltirsen cisimlerin veya gördüğün herşeyin detayı da artar bu da hem gözlerinizi çabuk yoracaktır hemde PUBG gibi bir oyunda çimlerde saklanan kişileri görmeyi zorlaştıracaktır.
Ayrıca profesyonel oyuncular da düşük ayarları tercih ediyorlar tüm ayarları kast etmedim yanlış anlaşılmasın.

Peki hocam direkt 2K 144Hz monitör alıp 1080P açsam ekran bulanık mı oluyor gerçekten?

Peki hocam direkt 2K 144Hz monitör alıp 1080P açsam ekran bulanık mı oluyor gerçekten?
Alakası bile yok 2K biraz abartı sadece daha çok detaylı oluyor herşey.
Detaylarını sevdiğiniz oyunlar varda 2K da oynarsınız PUBG CS GO gibi FPS oyunlarını seviyorsanız 1080P de yeterli olucaktır.

Alakası bile yok 2K biraz abartı sadece daha çok detaylı oluyor her şey.
Detaylarını sevdiğiniz oyunlar varda 2K'da oynarsınız PUBG CS GO gibi FPS oyunlarını seviyorsanız 1080P'de yeterli olacaktır.

Teşekkür ederim hocam 1080P 240Hz alacağım.

Tercih meselesi. Sistem oluşturmadıysanız yardımcı olmak isterim.

Daha tam oluşturdum denilemez aslında sadece ekran kart ve işlemciye karar verdim dediğim gibi. Bir öneriniz var mı? Bu arada 32 GB RAM alacağım.

Daha tam oluşturdum denilemez aslında sadece ekran kart ve işlemciye karar verdim dediğim gibi. Bir öneriniz var mı? Bu arada 32 GB RAM alacağım.
Monitör ve kasa birlikte 20 bin mi bütçe yoksa monitör hariç kasa fiyatı mı 20 bin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…