Aynı ekran kartının farklı markada daha pahalı olması

Değil. MSI ve Galax'ın ürün gamları farklı. Ona bakılırsa HOF'un rakibi Seahawk X olur değil mi? Ama olmaz. En üst seviyesi bu bunun da en üstü bu o zaman bunlar rakip diye bulunmuyor sonuçlar.
Galax sıvı soğutmalı versiyon üretemedi. Hocam HOF çok üst seviye bir kart MSI ile karşılaştırılamaz.
Ben kanıtımı gösterdim. Bir markayı körü körüne savunmak olmaz. Fanboy'luğa girebilir.
Üstelik Galax Amazon hariç 2800 TL. O yüzden MSI.

HOF çok aşırı yüksek seviye bir model değil. Gaming X rakibi diyebiliriz. Öncelikle modelleri muadilleriyle karşılaştırman lazım. Sen düşük seviye model ile üst seviye modeli karşılaştırıyorsun. Strix vs Armor gibi...

G1, GameRock ve HOF bana göre MSI ile karşılaştırılamaz. Çok daha üstünler. Fakat arkadaşlar Galax ile MSI karşılaştırılamaz bile. Bu arada G1, GameRock ve HOF çok daha pahalı ama Galax ile MSI arasında fiyat farkı yok hatırlatayım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı