Aynı ekran kartının farklı markada daha pahalı olması

Öncelikle Galax'ın fiyatı 2800 TL diye MSI dedin, şimdide arada fiyat farkı yok diyorsun. Anlamadım seni.

Fakat arkadaşlar Galax ile MSI karşılaştırılamaz bile.
Bal gibide karşılaştırılır. Sana kanıt sundum. FPS olarak neredeyse fark yok. Sıcaklık olarak neredeyse fark yok. Ses olaraksa Galax hafif oranda "dert edilmeyecek" derecede sesli. Bunlara rağmen karşılaştırılamaz diyorsan, üzgünüm ancak benim için sen bir fanboy'sun.

Öncelikle Galax'ın fiyatı 2800 TL diye MSI dedin, şimdide arada fiyat farkı yok diyorsun. Anlamadım seni.

Bal gibide karşılaştırılır. Sana kanıt sundum. FPS olarak neredeyse fark yok. Sıcaklık olarak neredeyse fark yok. Ses olaraksa Galax hafif oranda "dert edilmeyecek" derecede sesli. Bunlara rağmen karşılaştırılamaz diyorsan, üzgünüm ancak benim için sen bir fanboy'sun.
2800 TL Galax ve MSI ile aralarında fiyat farkı yok. FPS, soğutma, garanti, ses konusunda MSI biraz daha önde ama sen neredeyse fark yok diyorsun. Üzgünüm fakat fanboy olan sensin galiba.

Fiyat farkı yok, hatta ucuz diyorsun. Bende linklerini sordum.
upload_2017-10-21_13-38-25.png

upload_2017-10-21_13-38-49.png

Kabullenmek zor olabilir sizin için ama alışırsınız.

Yav ben sana kanıt gösterdim, sen hala burada boş konuşuyorsun. Emin ol, beni tanıyanlar fanboy olmadığımı bilir. Gerektiğinde MSI, Asus, Gigabyte, EVGA gibi markalarıda savundum. "Biraz önde" olması, karşılaştırılamayacağı anlamına gelmez. Misal vereyim. İki araç var. Birisi maksimum 400 KM/H, diğeri 405 KM/H hız yapsın. Sırf arada 5 KM/H fark var diye, bu iki araç karşılaştırılamaz diyemezsin.

Eki Görüntüle 263917

Eki Görüntüle 263918

Kabullenmek zor olabilir sizin için ama alışırsınız.
Biz kabulleniriz de, sen kabullenir misin onu bilemem:
Galax GeForce GTX1080 8GB 256Bit GDDR5 EX O.C Ekran Kartı (80NSJ6DHM9PE) - Ekran Kartı - Bilgisayar Bileşenleri

Yav ben sana kanıt gösterdim, sen hala burada boş konuşuyorsun. Emin ol, beni tanıyanlar fanboy olmadığımı bilir. Gerektiğinde MSI, Asus, Gigabyte, EVGA gibi markalarıda savundum. "Biraz önde" olması, karşılaştırılamayacağı anlamına gelmez. Misal vereyim. İki araç var. Birisi maksimum 400 KM/H, diğeri 405 KM/H hız yapsın. Sırf arada 5 KM/H fark var diye, bu iki araç karşılaştırılamaz diyemezsin.

Biz kabulleniriz de, sen kabullenir misin onu bilemem:
Galax GeForce GTX1080 8GB 256Bit GDDR5 EX O.C Ekran Kartı (80NSJ6DHM9PE) - Ekran Kartı - Bilgisayar Bileşenleri
Bak şimdi mesela 2800 TL bir ekran kartı var 405 KM/H ve soğutma, performans, ses, garanti, yazılım konusunda daha üstün diye 2750 TL 400 KM/H ekran kartı alınmaz. Özellikle garanti ve yazılım kısmına dikkat çekiyorum çünkü aradaki fark bariz.

MSI üstün olunca yok eder, başka pek bilinmeyen bir marka üstün olunca "arada pek fark yok" olur. Bırak Allah'ını seversen ya. Sen MSI daha ucuz dedin, sana daha ucuz Galax gösterdim. Soğutma olarak 65 dereceyi geçmiyor dedin, 75 dereceye kadar çıktığını gösterdim. Garanti desen, Galax sanki 2 ay mı garanti veriyor? Aradaki fark bariz mariz değil. Artık her bilinen markanın en iyisi olacağını düşünmekten vazgeçin. Eğer MSI Galax'ın durumunda, Galax'da MSI'ın durumunda olsaydı eminim Galax'ı desteklerdiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı