Kopyalamaya çalıştığın çoğu site dinamik siteler. İçeriği sunucu taraflı olarak güncellenen siteler. Bunun yerine PHP ve HTML'in nasıl çalıştığını öğrenmeye başlasan nasıl olur?
Yani hata yapabilecek kadar bile kod yazmamışsın ki... Yaptığının bir sonuç vermesi için yapman gereken daha çok adım var. İşin PHP tarafına girmiyorum bile. Görsel olarak bir şey ortaya çıkartmak istiyorsan CSS bilmen gerek. Ayrıca yazdığın classların ne işe yaradığını (Aslında şu durumda bir işe yaramıyor.) bile bilmiyorsun gördüğüm kadarıyla.
Aslında yazdığın kodlar doğru ve yaptırmak istediğin şeyi düzgün şekilde yapıyorlar. Ama Xenforo logosunun gösterilmemesinin sebebi senin bilgisayarında ilgili dizinde XenForo logosunu bulamadığı için göstermiyor.
Tavsiyem, sıfırdan HTML ve PHP dersi alman. Bu sayede kendini daha rahat ve düzgünce geliştirebilirsin.
Yaptığınız hatalardan önce websitesi içeriğini kopyalamanın yasal olmadığını belirteyim. Xenforo ücretli bir sistemdir. Kurmak istiyorsanız parasını verip kurmanız gerek.
Yaptığınız hatalardan önce websitesi içeriğini kopyalamanın yasal olmadığını belirteyim. XenForo ücretli bir sistemdir. Kurmak istiyorsanız parasını verip kurmanız gerek.
Hocam aynı siteyi kopyalamak amacım değil öğrendiklerimi pekiştirmek adına ve kopyalayıp yapıştırdığımda aynı görseli verecek diye mi bakmak istedim. Hedefim resimdeki gibi bunun benzerini yapmak.