Aynı market zincirinde veya farkli iki markette çalışılabilir mi?

Arkadaşlar ben ogrenciyim yazin para kazanmak icin ise gireceğim. Ama yeterli olmadigi icin bir markette tam zamanli sabahci ve onun ustune de baska bir markette part time calismayi dusunuyorum. Bu mumkun mu? Ayni market zincirinde veya farkli iki markette?

Böyle bir şey yapacagına git lüks giyim mağazalarına başvur emin ol 14 15 bin TL'den fazla kazanırsın louis vuitton da calısan bir arkadasım var part time 14 bin TL alıyor.
 
Kendi tercihin tabii ki ama markette daha önce çalışmış birisi olarak şunu söylemek isterim ki öyle dışarıdan göründüğü gibi bir iş değil. Gözünü korkutmak istemem para lazımsa bazı şeyleri mecbur görmezden gelebilirsin ama tek bir markette çalışmak bile yeterince yorucuyken birden fazla markette çalışmak canını çıkarır.
 
Bence bunun yerine fazla mesai de isteyebilirsin. Bir defasında A101'e mi ne başvuru için şartları sormuştum, kadın öyle bir anlattı gibi sanki kaç! diyordu. Marketler @RockCharT beyefendinin dediği gibi basit bir iş değil, zannederim.
 
Bir zamanlar ben de bu tarz durumlar yaşamıştım, zor zamanlardır. Sabah 7 öğlen 12 bir kafede oradan çıkıp 1 de başka yere gidip gece 12-1'e kadar da orada çalışıyordum. Gerçekten insanı çok bunaltan ve yoran durumlar. Şahsen 3. haftadan sonra gerçekten fiziksel ve zihinsel olarak mal olmuştum.
 
Yani karar size kalmış hocam hem okul hem haftada 75 saat iş sizi çok yorar. Size değil de başkalarına söylenecek çok şey var da...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı