Aynı Microsoft Store hesabını birçok kişi kullanmak güvenlik riski oluşturur mu?

1719430761661.png
Bu Çinliler yok mu bu Çinliler istediklerinde her şeye erişiyorlar.

1719430761661.png
Bu Çinliler yok mu bu Çinliler istediklerinde her şeye erişiyorlar.
Hesabıma ben bile zor giriyorum bunlar benden kolay nasıl giriyor anlamıyorum gerçekten.
Ben girerken 10 tane şey doğruluyorum bunlar bana haber vermeden nasıl giriyor şaşırırsın.

Eki Görüntüle 2233648Bu Çinliler yok mu bu Çinliler istediklerinde her şeye erişiyorlar.

Hesabıma ben bile zor giriyorum bunlar benden kolay nasıl giriyor anlamıyorum gerçekten.
Ben girerken 10 tane şey doğruluyorum bunlar bana haber vermeden nasıl giriyor şaşırırsın.
Ben en iyisi bilgisayarım sıfırlayacağım sanırım hocam. :))

Hocam iki oyun oynayayım diye Microsoft hesabı satın alayım dedim de sonradan aklıma geldi bir şey olur mu diye. Yine de sıfırlayacağım galiba.
Giriş çıkışlarını kontrol et 2-3 doğrulama bilgisi gir farklı e postaların varsa onlarla eşle giremiyor gibiler ama istisnalar oluyor. Giriş çıkışların temizse benim gibi uğraşmazsın.

Giriş çıkışlarını kontrol et 2-3 doğrulama bilgisi gir farklı e postaların varsa onlarla eşle giremiyor gibiler ama istisnalar oluyor. Giriş çıkışların temizse benim gibi uğraşmazsın.
Teşekkürler hocam.

Sadece Store'da oturum açıyor. Sen ekstra olarak işlem yapmadığın sürece başka bir şeye erişimi yok.

Zaten uzaktan kamerayı açayım da hesaptan izleyeyim, uzaktan zararlı yükleteyim, dosyalarına erişeyim vs. diye bir şey de yok.

@Ellie Williams e hocam bende ilk mesajımda oturum açmakla ilgili bilgi verdim galiba 2 mesajı birleştirmem gerekirdi.

Sizlere de teşekkürler hocam. İyi geceler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı