Aynı model anakart arasındaki farklar nasıl anlaşılır?

Pickaroon

Hectopat
Arkadaşlar, elimde 2 tane aynı marka model anakart var. Bunlardan bir tanesi bozuk iade olacak. Sabah kalktığımda yerlerini karıştırdım. İade ürünü olarak yanlış ürünü göndersem bir şey olur mu? Birebir aynı marka model sadece hangisinin hangisi olduğunu karıştırdım. İade edeceğim yer Amazon zaten içine açıp test edip öyle almazlar diye düşünüyorum. Açarlar bakarlar aynıysa koy iadeye derler sanırım, değil mi? Yani bağlantısını yapınca içinde bir seri numarası falan var mı?

Not: Neden diye sorarsanız kardeşim içinde birebir aynı PC'yi topluyorum.

Arkadaşlar, elimde 2 tane aynı marka model anakart var. Bunlardan bir tanesi bozuk iade olacak. Sabah kalktığımda yerlerini karıştırdım. İade ürünü olarak yanlış ürünü göndersem bir şey olur mu? Birebir aynı marka model sadece hangisinin hangisi olduğunu karıştırdım. İade edeceğim yer Amazon zaten içine açıp test edip öyle almazlar diye düşünüyorum. Açarlar bakarlar aynıysa koy iadeye derler sanırım, değil mi? Yani bağlantısını yapınca içinde bir seri numarası falan var mı?

Not: Neden diye sorarsanız kardeşim içinde birebir aynı PC'yi topluyorum.
Anakartın üstünde seri numarasının yer aldığı bir etiket olmalı. Kendi kutusunun üstündeki seri numaraları eşleştirerek hangisinin hangisi olduğunu anlayabilirsin.

Seri numaraları farklı olur. Aynı marka, aynı model, aynı tip ise sadece seri numarası ile ayırt edilir ama karıştıysa bozuk olanı tekrar test edip kenara ayıracaksınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı