Leozihm Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 626 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #1 Aynı paraya Arus 3060 Ti Elite mi MSI 3060 Ti Gaming Z Trio mu?
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #2 Tabiki de Aorus Elite. Artı -3 Eksi
clementineaaşığım Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 788 Çözümler 3 Yer Castle Violet (: Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #3 Hocam ben olsam Z Trio alırdım. Artı 0 Eksi
KS KS Leozihm Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 626 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #4 Hamza Ensar Sağlam dedi: Tabii ki de Aorus Elite. Genişletmek için tıkla... clementineaaşığım dedi: Hocam ben olsam Z Trio alırdım. Genişletmek için tıkla... Soğutma çok önemli benim için tasarım olarak Aorus Elite daha hoş bence holderla kullanırsam. Artı 0 Eksi
Hamza Ensar Sağlam dedi: Tabii ki de Aorus Elite. Genişletmek için tıkla... clementineaaşığım dedi: Hocam ben olsam Z Trio alırdım. Genişletmek için tıkla... Soğutma çok önemli benim için tasarım olarak Aorus Elite daha hoş bence holderla kullanırsam.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #5 Leozihm dedi: Soğutma çok önemli benim için tasarım olarak Aorus Elite daha hoş bence holderla kullanırsam. Genişletmek için tıkla... RTX 3000 serisinde MSI batırdı. Zorunlu kalmadıkça alınmamalı. Artı -2 Eksi
Leozihm dedi: Soğutma çok önemli benim için tasarım olarak Aorus Elite daha hoş bence holderla kullanırsam. Genişletmek için tıkla... RTX 3000 serisinde MSI batırdı. Zorunlu kalmadıkça alınmamalı.
clementineaaşığım Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 788 Çözümler 3 Yer Castle Violet (: Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #6 Leozihm dedi: Soğutma çok önemli benim için tasarım olarak Aorus Elite daha hoş bence holderla kullanırsam. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında aralarında aman aman bir soğutma farkı yok fiyat aynıysa hangisi güzel görünüyorsa sizin için onu alın derim. Artı 0 Eksi
Leozihm dedi: Soğutma çok önemli benim için tasarım olarak Aorus Elite daha hoş bence holderla kullanırsam. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında aralarında aman aman bir soğutma farkı yok fiyat aynıysa hangisi güzel görünüyorsa sizin için onu alın derim.
KS KS Leozihm Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 626 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #7 Hamza Ensar Sağlam dedi: RTX 3000 serisinde MSI batırdı. Zorunlu kalmadıkça alınmamalı. Genişletmek için tıkla... 400 TL daha ucuz sadece. Artı 0 Eksi
Hamza Ensar Sağlam dedi: RTX 3000 serisinde MSI batırdı. Zorunlu kalmadıkça alınmamalı. Genişletmek için tıkla... 400 TL daha ucuz sadece.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #8 Leozihm dedi: 400 TL daha ucuz sadece. Genişletmek için tıkla... O halde Aorus al geç. Çok fark yok. Artı 0 Eksi
Furkan Aksngr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 1.614 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Core İ7 11700KF // Asus Rog Strix Rtx 3090 // MSI Z490-A Pro // Corsair Vengeance RGB Pro 16Gb 3600Mhz // NZXT H510 Flow Black // Corsair RM1000X // Adata Legend 710 // Seagate Barracuda 1TB // Deep Cool LS 520 // Acer VG272X 27" 240Hz // XDrive Atak // Razer Blackshark V2 // Razer Blackwidow Chroma v2 // Razer Deathadder v2 // Cinsiyet Erkek Meslek İşletmeci 2 Ekim 2021 #9 Hamza Ensar Sağlam dedi: RTX 3000 serisinde MSI batırdı. Zorunlu kalmadıkça alınmamalı. Genişletmek için tıkla... Kim diyor batırdı kaynak göstersene bana. Artı 0 Eksi
Hamza Ensar Sağlam dedi: RTX 3000 serisinde MSI batırdı. Zorunlu kalmadıkça alınmamalı. Genişletmek için tıkla... Kim diyor batırdı kaynak göstersene bana.
ThePunisher90 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 2.315 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #10 Hamza Ensar Sağlam dedi: RTX 3000 serisinde MSI batırdı. Zorunlu kalmadıkça alınmamalı. Genişletmek için tıkla... O transistörlerde sorun yaşandığı zaman bile MSI'da bişey çıkmadı. Tasarım olarak güzel, soğutma performansı da aynı şekilde güzel. Gayet alınabilir çok güzel bir kart. MSI batırmadı ama siz bilirsiniz yinede. Artı 0 Eksi
Hamza Ensar Sağlam dedi: RTX 3000 serisinde MSI batırdı. Zorunlu kalmadıkça alınmamalı. Genişletmek için tıkla... O transistörlerde sorun yaşandığı zaman bile MSI'da bişey çıkmadı. Tasarım olarak güzel, soğutma performansı da aynı şekilde güzel. Gayet alınabilir çok güzel bir kart. MSI batırmadı ama siz bilirsiniz yinede.