Kim diyor batırdı kaynak göstersene bana.
O transistörlerde sorun yaşandığı zaman bile MSI'da bişey çıkmadı. Tasarım olarak güzel, soğutma performansı da aynı şekilde güzel. Gayet alınabilir çok güzel bir kart. MSI batırmadı ama siz bilirsiniz yinede.
Aorus Master (Elite'in üst modeli) ve MSI Gaming X ve Z ikisini de kullanıyorum şu an. İkisi arasında tartışmasız Gaming Z modeli. Aorus 3000 serisinde rakiplerine göre çok geri de. İyi olduğu tek tarafı tasarımı çok hoş onun dışında diğerlerinden daha çok ısınıyor, o.c potansiyeli daha düşük.
Buradan ne anlamamız lazım iki resim attın hangisi ne hiçbir şey anlaşışmıyor.
Aorus Master (Elite'in üst modeli) ve Msı Gaming X ve Z ikisini de kullanıyorum şuan. İkisi arasında tartışmasız Gaming Z modeli. Aorus 3000 serisinde rakiplerine göre çok geri de. İyi olduğu tek tarafı tasarımı çok hoş onun dışında diğerlerinden daha çok ısınıyor, o.c potansiyeli daha düşük.
Buradan ne anlamamız lazım iki resim attın hangisi ne hiçbir şey anlaşışmıyor.
Kardeş hangi 3060ti de 3*8 pin var sen bi oyun yapıyon ama hadi hayırlısı. İki tane pcb var hangi kart belli bile değil. Hadi biri msı onu anladık diğeri ne ve hangi kart bunlar?Efendim gördüğünüz üzere MSI PCB'sinde daha az komponent var ve daha kalitesiz komponentler kullanılmış. Kötü olduğunu belirten başka insanlarda var. Birazdan atacağım.
Kardeş hangi 3060ti de 3*8 pin var sen bi oyun yapıyon ama hadi hayırlısı.
Pcb üzerindeki parçalara hakimim benim anlamadığım şu bu iki pcb hangi kartlar 3080, 3080ti, 3090? Msı olan da bir kaç mosfet grubu yok ama diğeri hangi kart belirtmemişsin. Bir de aynı iki kartta %90 aynı sistem oluyor zaten.
Pcb üzerindeki parçalara hakimim benim anlamadığım şu bu iki pcb hangi kartlar 3080, 3080ti, 3090? Msı olan da bir kaç mosfet grubu yok ama diğeri hangi kart belirtmemişsin. Bir de aynı iki kartta %90 aynı sistem oluyor zaten.
Tmm burada Msı olan da fark var daha az mosfet var ama biz en iyisini tartışmıyoruz ki. Gigabyte Elite vs Msı Gaming Z karşılaştırıyoruz. Zaten Gaming X ya da Z orta sınıf ürünler. Suprime>Strix>Ftw3>Tuf>GamingX>Aorus. Gaming X'in önüne daha 10 tane kart sığdırırım zaten orta sınıf.RTX 3080 bunlar. Farkı görmen için yüksek modelden gösterdim. RTX 3060 Ti'da daha zor belli oluyor. Tabi PCB'den anlıyorsan o farkı anlarsın yine.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.