Aynı şehirde çok farklı ping değerleri

realmoonlight

Kilopat
Katılım
28 Mayıs 2019
Mesajlar
5.336
Makaleler
6
Çözümler
35
Yer
Montreal, QC, Canada
Hat değerlerim aşağıdaki gibi hat modumun Fast pathe olup olmadağını da göremiyorum. Modemim AIR5650TT yenisi bugün geliyor bu arada. Yenisinden de bakabilirim belki. Ama esas sorun şu aynı şehirde oturduğum arkadaşım 50 ping alırken ben 70 80 arası alıyorum %50 civarı da bir fark söz konusu, işin ilginç yanı benim serverlara olan mesafem ondan 20 km daha yakın onda fiber var bende yok ama 30 ping etkiler mi fiber? En azından 5-10 ping düşürmek için Fast Pathe'e aldırabilir miyim hat modumu olursa nasıl olur? Şimdiden teşekkür ederim herkese.

1594648656087.png
 
Son düzenleme:
Aynı servis sağlayıcı mı? Eğer öyle ise ikiniz de cmd'yi açıp tracert vie.valve.net yazıp ss atabilir misiniz?
 
Müsait olunca yapacak arkadaş işte çünkü şu an. Benim 70 çıktı en son değer ama fotoğraf yüklemek istemiyorum ıp gözüksün istemediğimden.

İp gözükmüyor zaten orada sizin, mahallenizdeki saha dolabının ip adresi daha sonra şehir santral ip adresi daha da sonra yurt içindeki pop noktaları oradanda Valve'ın ip adresi gözüküyor ipleri karalayarak atabilirsin. Zaten ip adresi ile bir şey yapılamıyor modem resetleyince ip değişir zaten.
 
İp gözükmüyor zaten orada sizin, mahallenizdeki saha dolabının ıp adresi daha sonra şehir santral ıp adresi daha da sonra yurt içindeki pop noktaları oradanda Valve'ın ıp adresi gözüküyor ipleri karalayarak atabilirsin. Zaten ıp adresi ile bir şey yapılamıyor modem resetleyince IP değişir zaten.

Bu benimki.

1594735090632.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı