Asker olmak mantıklı mı?

Şöyle diyeyim aklıma söz dizisi geldi. Arkadaşlarım günü gününe izlerdi muhabbetini yapardı hep. Bende dizi izlemesini sevmezdim ve dikkatimi çekmeyen bir şeydi. Anlayacağınız çocukluktan falan basit bir şeyin etkisinde kalıp ben asker olacağım kafasına girmedim. Evet şu an dediğiniz zorlukları oturduğum yerden ben yaparım ya diyorum ama kendimi tanıyorum ve biliyorum. Size göre ergen çocuğun teki gibi gözüküyorum gayet doğal bir düşünce. Etkileşim alsın konu falan diye açmadım. En gerçekçi şekilde bilgi edinmek istiyorum askerlik hakkında. Elbette zamanla düşüncem değişebilir kafamda bir şeylerin şimdiden otursun diye düşünüyorum.

Hocam size ergen gözüyle bakmak ne haddimize bende 17 yaşındayım bu arada herkes, bu yollardan geçti dediğiniz doğru bir kimlikleri var bir isimleri var devlette bir yerlere gelmişler ancak sorun burada meslek değil sorun burada insanlıklarını kaybetmeleri yaşantıları zor aile hayatları bitik çoğu kumar batağına düşmüş sıkıntıdan o psikolojiyi yaşamadan anlamak zor benim abimde bir kolluk kuvveti ve onunla yaşarken fark ediyorum cidden psikolojisi her geçen yıl daha da kötüye gidiyor yenilen mobingler çalışma saatleri çocukluk hayali için girip istifa eden insanlar tanıyorum kafanızda iyice tartıp böyle yola girmenizi tavsiye ederim inanın maaşları az bile o çalışma şartlarına.

Hocam size ergen gözüyle bakmak ne haddimize bende 17 yaşındayım bu arada herkes, bu yollardan geçti dediğiniz doğru bir kimlikleri var bir isimleri var devlette bir yerlere gelmişler ancak sorun burada meslek değil sorun burada insanlıklarını kaybetmeleri yaşantıları zor aile hayatları bitik çoğu kumar batağına düşmüş sıkıntıdan o psikolojiyi yaşamadan anlamak zor benim abimde bir kolluk kuvveti ve onunla yaşarken fark ediyorum cidden psikolojisi her geçen yıl daha da kötüye gidiyor yenilen mobingler çalışma saatleri çocukluk hayali için girip istifa eden insanlar tanıyorum kafanızda iyice tartıp böyle yola girmenizi tavsiye ederim inanın maaşları az bile o çalışma şartlarına.
Detaylı açıkladığın için teşekkürler hocam. önümde daha uzun yol var. hayat yeni başlıyor. olduğum durumdan çıkarsam eğer herşey çok daha güzel olacak.. Allah ayağına taş değdirmesin abinin saygılar🖐️

Detaylı açıkladığın için teşekkürler hocam. Önümde daha uzun yol var. Hayat yeni başlıyor. Olduğum durumdan çıkarsam eğer her şey çok daha güzel olacak. Allah ayağına taş değdirmesin abinin saygılar🖐️

Hocam rica ederim her şey toplanır ölüm dışında ayıptır söylemesi bende sizin gibi düşünüyordum hayatıma bir insan girince insan daha da farklı düşünüyor Allah yardımcınız olsun abim için dilekleriniz içinde teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı