3 373250 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 2.274 Çözümler 7 8 Temmuz 2023 #1 ininal Kart'ımı kapattım. Şu an tekrarda yeni ininal Kart başvurusunda bulunabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2023
Çözüm C C Created By. Teymen 8 Temmuz 2023 373250 dedi: ininal Kart'ımı kapattım. Şu an tekrarda yeni ininal Kart başvurusunda bulunabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Şok'dan alıp hesabınıza giriş yaparak kartın arkasındaki barkodu okutarak kullanmaya başlayabilirsiniz hocam.
373250 dedi: ininal Kart'ımı kapattım. Şu an tekrarda yeni ininal Kart başvurusunda bulunabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Şok'dan alıp hesabınıza giriş yaparak kartın arkasındaki barkodu okutarak kullanmaya başlayabilirsiniz hocam.
C Created By. Teymen Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 315 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #2 373250 dedi: ininal Kart'ımı kapattım. Şu an tekrarda yeni ininal Kart başvurusunda bulunabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Şok'dan alıp hesabınıza giriş yaparak kartın arkasındaki barkodu okutarak kullanmaya başlayabilirsiniz hocam. Artı 1 Eksi Çözüm
373250 dedi: ininal Kart'ımı kapattım. Şu an tekrarda yeni ininal Kart başvurusunda bulunabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Şok'dan alıp hesabınıza giriş yaparak kartın arkasındaki barkodu okutarak kullanmaya başlayabilirsiniz hocam.
KS KS 3 373250 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 2.274 Çözümler 7 8 Temmuz 2023 #3 Created By. Teymen dedi: Şok'dan alıp hesabınıza giriş yaparak kartın arkasındaki barkodu okutarak kullanmaya başlayabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Aynı telefon numarasından kullansam bir sıkıntı olmaz demi? İptali YouTube katil uyeliklerinin sonlanmasindan anladım. Artı 0 Eksi
Created By. Teymen dedi: Şok'dan alıp hesabınıza giriş yaparak kartın arkasındaki barkodu okutarak kullanmaya başlayabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Aynı telefon numarasından kullansam bir sıkıntı olmaz demi? İptali YouTube katil uyeliklerinin sonlanmasindan anladım.
C Created By. Teymen Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 315 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #4 373250 dedi: Aynı telefon numarasından kullansam bir sıkıntı olmaz demi? İptali YouTube katil uyeliklerinin sonlanmasindan anladım. Genişletmek için tıkla... sorun olmaz hocam. 2. dediğinizi anlayamadım tam? Artı 0 Eksi
373250 dedi: Aynı telefon numarasından kullansam bir sıkıntı olmaz demi? İptali YouTube katil uyeliklerinin sonlanmasindan anladım. Genişletmek için tıkla... sorun olmaz hocam. 2. dediğinizi anlayamadım tam?
KS KS 3 373250 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 2.274 Çözümler 7 9 Temmuz 2023 #5 Created By. Teymen dedi: sorun olmaz hocam. 2. dediğinizi anlayamadım tam? Genişletmek için tıkla... İptal ettiğimde halen daha hesap gözüküyordu yazdığımda, şimdi gitti. Yarın bir şoka gidip kartı alayım. Hocam sorunum çözüldü çok sağolun. Son düzenleme: 10 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
Created By. Teymen dedi: sorun olmaz hocam. 2. dediğinizi anlayamadım tam? Genişletmek için tıkla... İptal ettiğimde halen daha hesap gözüküyordu yazdığımda, şimdi gitti. Yarın bir şoka gidip kartı alayım. Hocam sorunum çözüldü çok sağolun.