Ayrılık acısı nasıl geçer?

Sosyalleşmen gerekli. Spor yap, arkadaşlarınla buluş farklı sohbetler et.

1 haftadır spor yapıyorum. Sosyalleşmek için kitap fuarına İlber Ortaylı'nın söyleşisine gittim. Her gün arkadaşlarımla yazışıyorum. Mezun tayfada oldukları için pek buluşamıyoruz.

Size onu hatırlatan ne varsa önce etrafınızdan bunları yok etmeniz lazım. Daha sonrasında aklınıza geldikçe onun artık hayatınızda olmadığını, geçmişin geleceği etkilemesine izin vermemeniz gerektiğini hatırlayın. Yardımcı olacaktır.

Assassin's Creed filminden bir söz:

"sevgi bizi zayıf kılıyor."

1 haftadır spor yapıyorum. Sosyalleşmek için kitap fuarına İlber Ortaylı'nın söyleşisine gittim. Her gün arkadaşlarımla yazışıyorum. Mezun tayfada oldukları için pek buluşamıyoruz.

Devam et bunları yapmaya. 1 haftada unutulacak birşey değil zaten amaç unutmak değil aklını başka şeylerle meşgul etmek. Zamanla azalır hatırladığın şeyler.

Zamana bırak. Ben 2.5 yıllık ilişkimi bitirdiğimde 1 yıl toparlayamadım. Ama eninde sonunda kafama takmamaya başladım. Bir yerden sonra bir şey hissetmeyeceksin. Ama unutmayacaksın da.

3 yıl geçti üstünden bir zaman sonra varlığını da unutursun. Pişman da değilim. Arada bir yazıyor ama 1-2 gün konuşup 3.güne duruluyor...
Başlarda kendimi müziğe verdim. Verdiğim kararın yanlışlığından ötürü daha da üzdü beni ama bir süre sonra farkında olmadan hislerim köreldiğin fark ettim.

Arkadaşlarıma uyup ayrıldım sonra pişman oldum ama dediğim zaman bunların en iyi ilacı. Ya bir başkasını bulacaksın gerçekten güvenebileceğin ya da bekleyeceksin. Belki de hayırlısı budur be kanka!.. Daha iyisi çıkınca belki üzüldüğüne değmeyecek bir şey olduğunu anlarsın.

Zamana bırak. Ben 2.5 yıllık ilişkimi bitirdiğimde 1 yıl toparlayamadım. Ama eninde sonunda kafama takmamaya başladım. Bir yerden sonra bir şey hissetmeyeceksin. Ama unutmayacaksın da.

Kolay olmayacak elbet üzüleceğim. Mutlaka bir iz bırakacak. Belkide çocuk gibi sana küseceğim.
Seneler sonra utanarak. Son cümlen Sezen Aksu dinlediğinin kanıtı gibi. Bana nedense bu şarkıyı anımsattı.

Kolay olmayacak elbet üzüleceğim. Mutlaka bir iz bırakacak. Belki de çocuk gibi sana küseceğim.
Seneler sonra utanarak. Son cümlen Sezen Aksu dinlediğinin kanıtı gibi. Bana nedense bu şarkıyı anımsattı.
Güzel bir ayrıntı yakalamışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…