Ayrılık acısı nasıl geçer?

Bu nesilin bazı çocuklarında var bu genelleme yapmıyorum isteyen üstüne alınsın.

Seni istemeyeni sende isteme kaç kere ayrıldım ettim en son 1 ay oldu bir gram aklıma gelmiyor yeni birileriyle tanışıp konuşuyorum yakın kız arkadaşım var 2-3 tane onlarla takılıyorum flörtöz eğleniyorum hayat gelip geçici bir süre sonra hayatından çıkacak biri için kendini harcama eğlenmene bak.

Bu nesilin bazı çocuklarında var bu genelleme yapmıyorum isteyen üstüne alınsın.

Seni istemeyeni sende isteme kaç kere ayrıldım ettim en son 1 ay oldu bir gram aklıma gelmiyor yeni birileriyle tanışıp konuşuyorum yakın kız arkadaşım var 2-3 tane onlarla takılıyorum flörtöz eğleniyorum hayat gelip geçici bir süre sonra hayatından çıkacak biri için kendini harcama eğlenmene bak.
.fdsfsdf

Ben de 19 yaşındayım buna çok benzer bir olay yaşadım arkadaşım olsa bile hiçbir şekilde tavsiye alıp derdimi anlatacağım kimse yok eğer dinlemek istersen sana anlatabilir miyim?

Anlatabilirsin tabii ki dostum. Dinlerim tavsiye vermeye çalışırım.

Oyle olmuyor işte. Herkesin duygu durum yapısı kaldıramiyor. Sözler yeminler verdiğin bir kızla ayrıldıktan 1 ay sonra flortleşmeye çalışman hoş olmamış. Kıza üzüldüm.

Anlatabilirsin tabii ki dostum. Dinlerim tavsiye vermeye çalışırım.

Oyle olmuyor işte. Herkesin duygu durum yapısı kaldıramiyor. Sözler yeminler verdiğin bir kızla ayrıldıktan 1 ay sonra flortleşmeye çalışman hoş olmamış. Kıza üzüldüm.
İlişki de üstten bakmıyorum aslında fakat ben a derken kız arkadaşım b diyorsa o iş olmaz. Takılırım kafama göre.

İlişki de üstten bakmıyorum aslında fakat ben a derken kız arkadaşım b diyorsa o iş olmaz. Takılırım kafama göre.

Herkes senin gibi a demeyecek bu hayatta. Düşünce yapın çok saçma, senin adına ve senin ilişki içinde olduğun herkese üzülüyorum. 1 ay sonra utanmadan takılıyorum diyebiliyorsun, gerçek sevgiden bir şeyden haberin yok. Bu şekilde günün sonunda her zaman yalnız olursun haberin olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı