Ayrılıyorum...

• Konuyu başlatan Norm
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.977
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
N

Norm

Ziyaretçi
Merhaba sayın moderatörler ve sevgili arkadaşlarım. Bugüne kadar sizlerle takıldım. Fakat bir kaç küçük hatadan sonra uzun bir süre ceza alınca ayrılmaya karar verdim. Sosyal'den ayrılıyorum fakat Technopat'ı takip etmeye devam edeceğim. Lütfen üyeliğimi silin. 1 Noktadan 1 gün ceza yiyince sinirlerim atmıştı fakat sonrasında 1 hafta yiyince asfalya attı. Üyeliğimi silin çok daha elit bir forum buldum orada takılmayı planlıyorum: Hepsininiyisi.net

Bize ne? Git 1 yıl boyunca teknoloji forumu ara. En sonunda buraya geleceğinden adım gibi eminim. Bizde çok ceza yedik ama atar koymaya gerek yok. Yöneticiler en iyi kararı veriyor zaten.

Güle, güle.

Gittiğin yerde yabancılık çekmezsin. ;)
Özgün yerleri dene.

Son düzenleme:
Bu forumun kuralları sözel derslerin sınavlarında çok işe yarıyor.

Güle, güle.
Gittiğin yerde yabancılık çekmezsin. Özgün yerleri dene.

Eki Görüntüle 23448

Yok yani tamam, biraz site benzeyebilir, bu normal, ama sitenin tamamını kopyalamak nedir yahu ? Adamlar sadece üstteki banner'ını değiştirmişler. Neyse sitesinin özgünlüğünü çok övdüm. Sen hep bunun gibi yerlere git tamam mı :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı yazılım firmasına yaptırmışlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu forumda kullanılan sistem ve "x" forumunda kullanılan sistem aynıdır herhangi bir çalma durumu yoktur yani kısacası iki forumda XenForo kullanılmaktadır sitenin tamamı kopyalanmamıştır, sizin aklınız ermiyor.

Ayrıca benim'de üyeliğimin bu berbat forum kuralları olan forumdan silinmesini talep ediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı