AYT başlangıç seviyesi kaynak önerisi

adolfha

Femtopat
Daha fazla  
Selam, benim TYT matematik konularım bitti AYT'ye geçeceğim ama fasikül mü soru bankası mı alayım bilmiyorum Selim hocadan (bıyıklı mat).
Konularımı oradan götüreceğim hocanın. Video ders notu+ soru bankası çözmek istiyorum bana başlangıç için soru bankası veya fasikül önerir misiniz?
Meslek lisesi çıkışlıyım AYT matematik konularında en ufauk bilgim yok ona göre öneri yaparsanız sevinirim.
345 diye düşünmüştüm ağır geleceğini söylediler.

Son düzenleme:
Selam, benim TYT matematik konularım bitti AYT'ye geçeceğim ama fasikül mü soru bankası mı alayım bilmiyorum selim hocadan (bıyıklı mat).
Konularımı oradan götüreceğim hocanın. Video ders notu+ soru bankası çözmek istiyorum bana başlangıç için soru bankası veya fasikül önerir misiniz?
Meslek lisesi çıkışlıyım AYT matematik konularında en ufauk bilgim yok ona göre öneri yaparsanız sevinirim.
345 diye düşünmüştüm ağır geleceğini söylediler.

345'in TYT olanını çözüyorum. Kolaydan zora gidiyor yorumsal yeni nesil soruları var. Ama AYT'si için bir şey diyemem.

Miray Yayınları'ndan bir kaç test çözdüm. Aşırı basit geldiği için 3D ye geçtim. Eğer AYT'de zorlanıyorsanız Miray'dan başlayabilirsiniz. Bıyıklı Matematik kanalı da yeterli olacaktır. Mert Hoca'nın efişinado test videolarını izlemeyi unutmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı