AYT fizik için YouTube kanalı önerisi

KaptanYargıç

Centipat
Başlıkta da belirttiğim gibi AYT fizik için YouTube'da anlatım yapan bir hoca önerisi istiyorum. Aynı zamanda bu hocanın video ders kitabını da almayı düşünüyorum ve anlatımın, temel ya da orta değil, ileri düzey olmasını istiyorum. Önerileriniz için teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta da belirttiğim gibi AYT fizik için YouTube'da anlatım yapan bir hoca önerisi istiyorum. Aynı zamanda bu hocanın video ders kitabını da almayı düşünüyorum ve anlatımın, temel ya da orta değil, ileri düzey olmasını istiyorum. Önerileriniz için teşekkür ederim şimdiden.

Hocam Altuğ Güneş'in TYT fiziğini bitirmek üzereyim gerçekten iyi anlatıyor(bence). İleri düzeyini bilemem ama sınav odaklı anlatıyor.

hocam ben bu sene girdim sınava sayısalda 22k yaptım benim için kötü bir sonuç ama fizik için söyleyeyim 13 e 0 yaptım 1 boş var ben sana kesinlikle özcan aykını öneririm her şeyiyle çok iyi yani zorlayıcı gelebilir belki ama süper hoca

Müfredatı versin yeter diyorsan VIP fizik.
Fiziği mantığıyla sorgulayarak öğrenmek istiyorum diyorsan Özcan aykın.
Not: Tamamen benim düşüncelerimdir.Altug güneş ve fizikle barış gibi hocalar da var ama ben tercih etmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı