Vallahi hocam Eyüp b'dende şaşmayın gırgır şamata yok mis gibi dersini adamakıllı anlatan bir hocamız kendisi YouTube camiasında böyle hoca çok zor bulunuyor inanılmaz akılda kalıcı anlatıyor grafiklerle bile soru çözüyor öyle düşünün yani AYT için bu kitapları alabilirsiniz 3D alın özellikle mükemmel bir yayın AYT matematikte 20 net yaptırır bence Eyüp b hocamız zaten soruları güzelce analiz edip çözüyor gayet iyi bir yayın 3D derece bile yaptırır bence düzgün çözüldükten sonra o derece çözemediğiniz 1 soruyu bile didik didik edip not alırsanız işinize aşırı yarar soru bankası denemelerde konuyu bilmediğiniz için gg olma olasılığınız maalesef artıyor TYT için deneme çözmenizi öneririm ama AYT için deneme çözmeyi pek düşünmüyorum ben ve önermiyorum bu benim fikrim zaten piyasada öyle düzgün AYT denemesi de yok bence bir orijinal yayınları var o kadar bence önerdiğim kaynaklar bunlar hocam göz atmanızı öneririm bende bugün aldım bunları fiyatlar aşırı pahalı 3 kitabı 1000 TL verdim neredeyse önerdiğim fizik soru bankası ve kampı muhteşem bence hem Özcan aykın hocamızın kanalında kamp videosu da var bu kitabın 88 günde bitmez bu arada Max anlarsanız mantığını 15-20 günde AYT fizik net biter biyoloji zaten 8-9 gün arasında 7-11 net arasına ulaşırsınız hiç kaynak almasanız bile çünkü Full ezber biyoloji bu arada söylemeyi unuttum AYT matematik için ve TYT matematik için geometri aşırı önemli bu yüzden Eyüp b hocamızın geometri kitabının da linkini bıraktım alınabilir bir kaynak bence orijinalde güzeldir geometri için ama orijinal sadece soru bankası hocam geometri için Eyüp b hocamız affedersiniz ama mala anlatır gibi anlatıyor ve baştan alıyor geometriyi o yüzden bu kitabı alıp ardından orijinale geçmek daha mantıklı olur gibi.
3D Yayınları 3d Yayınları Ayt Matematik Soru Bankası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
KR Akademi Yayınları Eyüp B. AYT Matematik Soru Bankası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Parlayan Projeler Özcan Aykın 2026 YKS 88 Günde AYT Fizik Kampı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Konu anlatımını dinlemeniz daha faydalı olur yaşar hocanın hocam A4 kağıdına notlar çıkarıp öylede oturtursunuz AYT'yi bence föy alıp para harcamak yerine AYT matematik 3D defter alırsınız vdd daha mantıklı olur kitap ekonomisini de iyi yönetmeniz lazım hocam.