AYT fizik kanal önerisi

Arkadaşlar bu arada Eyüp hocanın konu anlatım play listi AYT MATEMATİK VİDEO DERSLER | EYÃP BONCUK
Bu değil mi?

Hocam Koray hoca gerçek hayat uygulamaları ile birlikte anlatıyor. Ücretsiz örnek ders videoları var. Cüzi bir fiyata fizik fulleten bir set sunuyor.
Teşekkürler hocam ozaman orayada bakayım en hitap eden kanal ile devam ederim.

Koyduğum link açılmıyor mu? Zaten ben de onu koymuştum.
Kusura bakma şimdi farkertim link kelimedeymiş evet aynı play listteb bahsediyoruz dün gece sonrada görmüştüm , ben şimdi karar aldım direkt Eyüp hocadan izleyeceğim ama video defterini almaya gerek varmı sizce? Çünkü planlarımda önceden Yaşar hoca ile gitmeyi planladığım için onun ders fasiküllerini almıştım o fasiküllere bakara Eyüp hocadan ilerlemeyi planlıyorum.

Kusura bakma şimdi farkertim link kelimedeymiş evet aynı play listteb bahsediyoruz dün gece sonrada görmüştüm , ben şimdi karar aldım direkt Eyüp hocadan izleyeceğim ama video defterini almaya gerek varmı sizce? Çünkü planlarımda önceden Yaşar hoca ile gitmeyi planladığım için onun ders fasiküllerini almıştım o fasiküllere bakara Eyüp hocadan ilerlemeyi planlıyorum.
3D'nin kitabı dolu dolu bir kitap. Tabii başka kaynak alınca o da yeterli olur Eyüp B'yi soru çözümleri için izlersiniz.

3D'nin kitabı dolu dolu bir kitap. Tabii başka kaynak alınca o da yeterli olur Eyüp B'yi soru çözümleri için izlersiniz.

Hocam 3D değil de bende şu an kolay seviye olarak acil matematik soru bankasi orta seviye icinde 345 aldim o zaman 3D'nin video defterini değil soru bankasınımı alayım direkt?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı