Tyt olmadan ayt çözmen imkansız.Hocam o zaman ilk önce tyt için bir temel oluşturmam lazım değil mi doğru anladım?
Tyt olmadan ayt çözmen imkansız.Hocam o zaman ilk önce tyt için bir temel oluşturmam lazım değil mi doğru anladım?
Peki hocam tyt matematiği kaç ayda bitirebilirim?Tyt olmadan ayt çözmen imkansız.
Arkadaşlar peki TYT matematiği kaç ayda bitirebilirim?
Ben 1.5 ay önce başladım, günde 1-2 saat çalışarak şuan konuların %75'ini bitirdim, ortalama 2-3 ayda yüzeysel olarak rahat biter, ondan sonrası pratik.Arkadaşlar peki tyt matematiği kaç ayda bitirebilirim?
Hocam sınava 8 ay var. 2 ayda bitirmem lazım yapmayın3-4 Ay desem söver misiniz? Tam pekiştirmek bence 3-4 ay alır ancak ilk aydan sonra ayt başlıyabilirsiniz (problemler atlanırsa).
Hocam sıkı bir çalışmayla 2 ayda biter mi?Ben 1.5 ay önce başladım, günde 1-2 saat çalışarak şuan konuların %75'ini bitirdim, ortalama 2-3 ayda yüzeysel olarak rahat biter, ondan sonrası pratik.
Tyt matematik bitmez. Tüm konuları çalışıp sınav gününe kadar deneme çözmek gerekir.Arkadaşlar peki tyt matematiği kaç ayda bitirebilirim?
Tyt mat bitirmek diye birşey yok her soru bir konu, konular 2 ayda biter sene sonuna kadar deneme çözmen lazım.Ben öyle kendini yaya yaya günde 1 saat 2 saatle hesaplıyorum.Hocam sınava 8 ay var. 2 ayda bitirmem lazım yapmayın
Hocam sıkı bir çalışmayla 2 ayda biter mi?
Hocam sınava 8 ay var. 2 ayda bitirmem lazım yapmayın
Hocam sıkı bir çalışmayla 2 ayda biter mi?
TYT matematik bitmez. Tüm konuları çalışıp sınav gününe kadar deneme çözmek gerekir.
Konu olarak 2 ay onun harici tyt bitmez dostum.Arkadaşlar peki tyt matematiği kaç ayda bitirebilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.