AYT Matematik 10-15 net için hangi konulara bakmalıyım?

Teşekkürler öneri için, matematiğim pek iyi değil ve mümkünse en kolay konulardan seçip 10-15 net yapıp bırakmak istiyorum. Karmaşık sayılardan sanırsam 1 net çıkıyormuş ve kısaymış, onun dışında fonksiyona bugün bakmaya çalıştım ama malum video 5.30 saat olunca 10 dakika izleyip bıraktım biraz umudum kırıldı açıkçası.
Karmaşık sayıların çıkıp çıkmadığı bile kesin değil, kazanım listesine göre sadece "i² = -1" ve eşlenik kavramının tanımı bilinmeli. Tabii ki çıkma ihtimali hiçbir zaman %0 değil, ama ÖSYM belirleyicilik açısından büyük ihtimalle bu konuyu tercih etmeyecektir.

Merhaba, AYT Edebiyat, Tarih ve Coğrafyayı bitirdim. Matematiğe başlayacağım fakat amacım 40/40 net yapmak değil. 10-15 net civarı istiyorum hatta okul puanımla da birleşirse 10 net yeterli diye düşünüyorum. Amacım 350 puan yapabilmek sınavda, matematiğim çok iyi değil. Hangi konulara bakmalıyım? Matematiğin başına oturuyorum lakin bir türlü çalışamıyorum aşırı derecede sıkıyor beni.
Hocam netleriniz kaç gelmişti

Hocam netleriniz kaç gelmişti
Hocam matematiğe çalışmadım pek 2-3 net geldi, edebiyattan 20 net yaptım, tarih ve coğrafyadan da 1-2 yanlış yaptım diye hatırlıyorum.

Tavsiyeniz var mıdır bana şu an TYT 50 küsur AYT 25 geliyor
AYT Sözeli bence bir şekilde hallediliyor eğer 4 senelik istiyorsanız mutlaka fen olmasa da matematikten güzel bir net yapmanız lazım en az 15 net kadar. Sözeli güçlendirirken bir yandan matematiği de güçlendirin. Ben matematiği yapamadığım için 4 senelik bir bölüme yerleşmedim lakin gene de istediğim bölümdeyim ve iyi ki yerleşmemişim diyorum. Ayrıca tercihleriniz de mutlaka yardım alın bilen birinden, ben ilk senemde tercihlerimde bolca hata yapıp yerleşebileceğim halde yerleşememiştim.

AYT Sözeli bence bir şekilde hallediliyor eğer 4 senelik istiyorsanız mutlaka fen olmasa da matematikten güzel bir net yapmanız lazım en az 15 net kadar. Sözeli güçlendirirken bir yandan matematiği de güçlendirin. Ben matematiği yapamadığım için 4 senelik bir bölüme yerleşmedim lakin gene de istediğim bölümdeyim ve iyi ki yerleşmemişim diyorum. Ayrıca tercihleriniz de mutlaka yardım alın bilen birinden, ben ilk senemde tercihlerimde bolca hata yapıp yerleşebileceğim halde yerleşememiştim.
Hocam matematik ayt 2-5 arası geliyor ya aslında şu sürede 10-12 bandına çıkartabilsem ve 150 bin yapabilsem istediğim bölüme girebilirim. Siz hiç mi çalışmadınız matematiğe yoksa emek vermenize rağmen mi 2-3 net geldi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı