Sayısal AYT matematik 15 net yapılabilir mi?

kleopatra9

Zeptopat
Daha fazla  
25 Gün falan kaldı polinomlar, ikinci dereceden denklemler, fonksiyonlar, limit konularım bitti logaritma ve trigoda daha önce çalışmıştım şimdi unuttum soruları çözemiyorum, bir tekrarla hall olur gibi şu an 5 6 net anca geliyor çıkmış soruları rahat çözüyorum, ama soru bankası ve denemelerde patlıyorum kalan sürede 15 nete çıkmak için ne yapmam gerekiyor?

25 gün falan kaldı polinomlar, ikinci dereceden denklemler, fonksiyonlar, limit konularım bitti logaritma ve trigoda daha önce çalışmıştım şimdi unuttum soruları çözemiyorum, bir tekrarla hall olur gibi şu an 5 6 net anca geliyor çıkmış soruları rahat çözüyorum, ama soru bankası ve denemelerde patlıyorum kalan sürede 15 nete çıkmak için ne yapmam gerekiyor?

Hocam zaten birkaç soru TYT'den geliyor (temel kavramlar vs.)
Verdiğim netler geçmiş yıllardan çektiğim ve bu sene kesin bunlar olur dediğim netler değil ama genel çıkmışlar anlamında verdim. Elinden geliyorsa tüm konulara göz atman çok daha faydalı tabii ki.
TYT kısmı: (3-4 net)
mantık: (1 net cepte) rahat konudur.
fonksiyonlar: (2 net) çok çeşit sorusu var biraz çalışma lazım ama kalanı soru kalıbı ve mantık.
2.derece denk.-parabol:(1-2 net) rahattır hocam az biraz anladıysanız aşırı olmadıkça kaçırmazsınız diye düşünüyorum.
logaritma-diziler:(2 net) konulardan bağımsız anladıysanız biraz soru çözün formülleri anlayın.
limit:(2 net) türevdeki ilk konulara biraz göz atmak isterseniz soruları hopitalle daha rahat çözülüyor fakat çarpanlara ayırma bilgisiyle de çözersiniz. Konuyu hızlıca taramanı öneririm.)
permütasyon-kombinasyon-olasılık – binom: (2-3 net) hocam binomdan çözersin ama ben şahsen pkoyu zor anlıyorum ama dene yaparsan iyi net var.
trigonometri: (4-5 net) anlarsan ve çözersen sağlam taşır seni.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı