AYT matematik 3. kitapta tüm soruları çözmek mantıklı mı?

Doğuhan_61

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12400F

RX 6750XT

16 GB RAM

512 GB M2 SSD
3D ve Eyüp B.'den trigonometriye kadar geldim. Bugün Orijinal'i de ilerleteyim dedim ama sarı testleri çözmek zaman kaybı olur diye sadece mavi ve kırmızı testleri çözdüm. Sizce sarı testleri de şu an çözmeli miyim? Elimdeki kaynaklar tamamen bitince Barış AYT Matematik çözeceğim. Orijinal'deki sarı testleri belki ona başlamadan önce pratik amaçlı çözebilirim.

Geçen seneden hatırladığım kadarıyla sarı testlerde de kaliteli sorular vardı, o yüzden arada kaldım.

3D ve Eyüp B.'den trigonometriye kadar geldim. Bugün Orijinal'i de ilerleteyim dedim ama sarı testleri çözmek zaman kaybı olur diye sadece mavi ve kırmızı testleri çözdüm. Sizce sarı testleri de şu an çözmeli miyim? Elimdeki kaynaklar tamamen bitince Barış AYT Matematik çözeceğim. Orijinal'deki sarı testleri belki ona başlamadan önce pratik amaçlı çözebilirim.

Geçen seneden hatırladığım kadarıyla sarı testlerde de kaliteli sorular vardı, o yüzden arada kaldım.
Sorulardan birkaç tane paylaşabilir misin?

Daha çok kitap tararsınız zaten, sarı testlere gerek yok bence konuyu unuttuğunuzu düşündüğünüzde hatırlamak amacıyla dönersiniz onlara. Barış-ergi gibi kaynaklara atılırsınız dediğiniz gibi. Aldığınız kitapları illa bitirmek zorunda değilsiniz, en verimli nasıl kullanabilirseniz öyle kullanın.

Sorulardan birkaç tane paylaşabilir misin?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu seviyede sorular hocam sarı testler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı