Merhaba AYT matta 20-25 arası net yapmam gerekiyor. 4 ay içinde ulaşılmaz bir net mi? Ne kadar çalışmam, en çok hangi konuya çalışmam gerekli?
Rahatlıkla ulaşırsın. Konu eleme sana bağlı bir durum. Çok zor gelen konuları eleyebilirsin. Geometriye de kesinlikle bak.Merhaba AYT matta 20-25 arası net yapmam gerekiyor. 4 ay içinde ulaşılmaz bir net mi? Ne kadar çalışmam, en çok hangi konuya çalışmam gerekli?
Neden hocamTYT +35 net ise biter öbür türlü zor.
Rahatlıkla ulaşırsın. Konu eleme sana bağlı bir durum. Çok zor gelen konuları eleyebilirsin. Geometriye de kesinlikle bak.
Bakabilirsiniz, fonksiyonları yapana zor gelmez.Teşekkür ederim hangi konulara bakmasam olur sence az buçuk inceledim palinomdan 1 tane geliyor bakmaya gerek var mıdır misal.
Ya dostum burada konu açacağına git ders çalış. Buradakiler bitmez dese çalışmayacak mısın? Bana fikrimi sorarsan fullemek bile mümkün. Ama sen böyle boş şeylerle zaman kaybetmeye devam edersen 20-25 bile pek olacak gibi durmuyor.
Bakabilirsiniz, fonksiyonları yapana zor gelmez.
Sahip olduğun bilgilere bağlı ama rahat 15+ yaparsın. Kendine bağlı biraz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.