AYT matematik fasikül önerisi

Kasım_0

Centipat
Hocalarım merhaba AYT matematikte fasikül almayı düşünuyorum. Trigonometri, LTİ, Analitik için fasikül alacağım. Aklımda iki seçenek var: Barış veya Apotemi.

Çoğu kişi Apotemi'yi öneriyor, Apotemi'nin daha iyi olduğunu söylüyorlar ama ben pek ısınamadım. Barışın soru dizaynı, içindeki konu anlatımı daha çok hoşuma gitti.

Ve barışta bilindik hocalar da var soru çözümlerini onlar yapıyor. Bu yüzden Barış'a daha çok ısındım.

Üstelik konu anlatımını da YouTube üzerinden dinleyebiliyoruz, SML matematik yapıyordu konu anlatımını.

Sizce hangisini almalıyım?

Hocam Apotemi daha klasik daha sağlam, Barış işe daha güncel ve daha yeni nesil tercihi buna göre yaparsınız. Temel atmak için Apotemi daha iyi, yeni nesile alışmak için Barış daha iyi. Üçüncü bir seçenek olarak Orijinal'i de tercih edebilirsiniz.

Barışın fasikülleri zor ve bence bir tık gereksiz, Apotemi veya 3D gibi kaynakları çözdükten sonra o konuyu tekrar etmek için alınabilir.

Apotemi tam ayarında, kolayda var ortada var zorda var. Apotemi alın.

Hocam Apotemi daha klasik daha sağlam, barış işe daha güncel ve daha yeni nesil tercihi buna göre yaparsınız. Temel atmak için Apotemi daha iyi, yeni nesile alışmak için barış daha iyi. Üçüncü bir seçenek olarak Orijinal'i de tercih edebilirsiniz.

Hocam orijinalde güzel gerçekten onun geçen sene 1 fasikülünü çözmüştüm hoşuma gitmişti ama barışa bir tık daha yatkınım şu an.

Evet hocam.

Barışın fasikülleri zor ve bence bir tık gereksiz, Apotemi veya 3D gibi kaynakları çözdükten sonra o konuyu tekrar etmek için alınabilir.

Apotemi tam ayarında, kolayda var ortada var zorda var. Apotemi alın.

Doğru söylüyorsunuz hocam aslında planım şöyle elimde AYT vdd 345 ve orijinal var bu 3 kitapla beraber lti ye geldiğimde veya trigonometri ye geldiğimde o konunun fasiküllerine geçmek.

Ama tabii ki de soru bankasından da bitireceğim.

Hocam orijinalde güzel gerçekten onun geçen sene 1 fasikülünü çözmüştüm hoşuma gitmişti ama barışa bir tık daha yatkınım şu an.

Evet hocam.

Doğru söylüyorsunuz hocam aslında planım şöyle elimde AYT vdd 345 ve orijinal var bu 3 kitapla beraber lti ye geldiğimde veya trigonometri ye geldiğimde o konunun fasiküllerine geçmek.

LTİ + Trigonometri için fasikül Allah'ın farzı gibi oldu son yıllarda bu konular için Apotemi fasiküllerini veya Orijinal fasiküllerini almanızı tavsiye ederim.

Lti + trigonometri için fasikül Allah'ın farzı gibi oldu son yıllarda bu konular için Apotemi fasiküllerini veya orijinal fasiküllerini almanızı tavsiye ederim.

Aynen hocam gerekli gerçekten hem mezunda olduğumuz için epey de zamanımız var.

Teşekkür ederim hocam tavsiyeniz için Apotemi'yi de iyice inceleyeyim belki fikrim değişir.

Aynen hocam gerekli gerçekten hem mezunda olduğumuz için epey de zamanımız var.

Teşekkür ederim hocam tavsiyeniz için Apotemi'yi de iyice inceleyeyim belki fikrim değişir.

İçeriğine bakın hocam, kaygılarınız uçup gidecektir. Dış kapağı uzun süredir değişmediği için eski tarz geliyor ama soruları görünce öyle demeyeceksiniz muhtemelen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı