AYT matematik kaynak önerisi

tytayt2025

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, AYT matematiğe yeni başlıyorum konu anlatımını 2 hocadan ilerlemeyi planlıyorum, ilk önce mahzum öztürk'ten konu anlatımı dinleyip sonra pekiştirmek için kolay orta bir test kitabı çözeceğim ardından o konu bittiğinde Eyüp b. Hocama geçip videosunu izleyip 3D soru bankasına geçeceğim sorun şu, 3D kesin olarak çözeceğim fakat pekiştirmek için mahzum hocamdan sonra hangi kaynağı çözebilirim? Not: 345 sevmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgi Sarmal'ı AYT veya mikroorjinal AYT.

Sanırım üstüne pekiştirmek için mikroorjinali çözeceğim ardından direkt Eyüp b ve 3D AYT'ye geçeceğim sence 2 hoca ile götürmem mantıklı mı? AYT de hoca çok önemli diyorlar

Orijinal ya da Eyüp B'nin soru bankası çözebilirsin.

Hocam beni tam anlamadınız sanırım, önce bir hocadan izleyip soru çeşitlerini pekiştireceğim yani soruları pekiştirmek için kaynak arıyorum o konuyu pekiştirmenin ardından direkt Eyüp b ve 3D AYT'ye geçeceğim yani orijinal veya Eyüp b pekiştirmek ve ardından 3D'ye geçmek için uygun olur mu bilmiyorum

Sanırım üstüne pekiştirmek için mikroorjinali çözeceğim ardından direkt Eyüp b ve 3D AYT'ye geçeceğim sence 2 hoca ile götürmem mantıklı mı? AYT de hoca çok önemli diyorlar

Hocam beni tam anlamadınız sanırım, önce bir hocadan izleyip soru çeşitlerini pekiştireceğim yani soruları pekiştirmek için kaynak arıyorum o konuyu pekiştirmenin ardından direkt Eyüp b ve 3D AYT'ye geçeceğim yani orijinal veya Eyüp b pekiştirmek ve ardından 3D'ye geçmek için uygun olur mu bilmiyorum
Hocam konu pekiştireceğim diye 5dkde bi şaka yapan yada 90 gün kampı olan 1-2 saatlik video çeken şaklaban kanallardan uzak durun, çok vakit çalıyorlar. Konuyu öğrenip orta seviyeden bi kaynak bitirince, eyübbnin kaliteli sorular çözdüğü videolara yönelmenizi öneririm. Yine konu videosu izlerseniz sınava kadar anca biter.

Hocam konu pekiştireceğim diye 5dakikada bir şaka yapan ya da 90 gün kampı olan 1-2 saatlik video çeken şaklaban kanallardan uzak durun, çok vakit çalıyorlar. Konuyu öğrenip orta seviyeden bir kaynak bitirince, eyübbnin kaliteli sorular çözdüğü videolara yönelmenizi öneririm. Yine konu videosu izlerseniz sınava kadar anca biter.

Öyle boş yapan adamlardan nefret ediyorum bu dediğim adam işinden gücünde ve acil yayınlarının deneme deposunun bizzat yazarı, sağlama almak için 2 hocadan ilerliyorum, Eyüp b vdd ile mahzum öztürk vdd ikisini paralelinde götüreceğim sadece Eyüp hocadan önce örneğin polinomlar konusu, mahzum hocadan izliyorum mikroorjinali çözüyorum ardından Eyüp b vdd izliyorum ardından herhalde 3D'yi çözerim diye düşünüyorum Not: TYT temelim sağlam matematikten 30 civarı yapıyorum

Ayt temeliniz sağlam değilse eyüb b biraz zorlayabilir bi kaç videosunu izleyin deneyin anlarsanız eğer iki videoya da gerek kalcağını düşünmüyorum ams dediğim gibi eğer anlamazsanız çünkü eyüb b en temelden almıyor videolarda,temelden alan bi hocadan dinleyin sorularıda üstüne orta kaynaktan çözebiliyorsanız eyübbnin soru çözümlerine geçersiniz.

AYT temeliniz sağlam değilse eyüb b biraz zorlayabilir birkaç videosunu izleyin deneyin anlarsanız eğer iki videoya da gerek kalcağını düşünmüyorum ams dediğim gibi eğer anlamazsanız çünkü eyüb b en temelden almıyor videolarda, temelden alan bir hocadan dinleyin soruları da üstüne orta kaynaktan çözebiliyorsanız eyübbnin soru çözümlerine geçersiniz.

Hocam zaten yapacağım olay tam da bu, 2 hoca ilk önce basit anlatan hoca üstüne kolay-orta kaynak örneğin mikroorjinal ardından hiç dinlenmeden o konu hakkında Eyüp b videosu ve son nokta atışı 3D'yi çözebilirim herhalde, yani aynı şeyleri söylüyoruz bence

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı