15 net bana yeterde artar. Fazlasında gözüm yok. Yok mu basit konular?3, 5 ay kala matematik zor hocam, en alt konular bir ihtimal yetişebilir. Tabii ki, başarmanın yarısı inanmaktır. Kendinize güveniyorsanız, yapabilirsiniz, yaparsınız.
Sizin yerinizde olsaydım, üslü ve karekökten girerdim en alt konular onlar, üçgenlere atlardım oradan.
Ye3, 5 ay kala matematik zor hocam, en alt konular bir ihtimal yetişebilir. Tabii ki, başarmanın yarısı inanmaktır. Kendinize güveniyorsanız, yapabilirsiniz, yaparsınız.
Sizin yerinizde olsaydım, üslü ve karekökten girerdim en alt konular onlar, üçgenlere atlardım oradan.
Yetişir.15 netten fazlasında gözüm yok.
15 net bana yeterde artar. Fazlasında gözüm yok. Yok mu basit konular?
Hocam youtube da kamplar oluyor. 42 günde tyt matematiği falan bitiriyorlar. Hızlıca onları izleyebilirsiniz. Ben izledim verimli olduğunu düşünüyorum.Altyapım yok. Şu kalan 3,5 ay sürede hangi konuları öğrenmemi tavsiye edersiniz? Rica ediyorum zor konuları önermeyin. Çünkü başka derslerin başka konularına da zaman ayırmam lazım.
Altyapım yok. Şu kalan 3,5 ay sürede hangi konuları öğrenmemi tavsiye edersiniz? Rica ediyorum zor konuları önermeyin. Çünkü başka derslerin başka konularına da zaman ayırmam lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.