1-Eğer hiç temelin yoksa Eyüp B. çok yüksek ihtimalle zor gelcektir. Eğer AYT matematikte 10 netin altında isen tavsiye etmiyorum Eyüp B.'yi. Doğru kendisi harika bi' hoca ama anlatımları belirli seviyeyi geçmiş öğrencilere hitap ediyor genelde.
Benim tavsiyem bir gün otur masaya, her hocadan basit bi' konun video anlatımını izle. (Matematiğin Güler Yüzü, Bıyıklı Matematik, Mert Hoca, hatta Eyüp B.'de dahil.) Hangi hocayı daha iyi anladıysan daha çok sevdiysen devam et.
2-Kesinlikle Fonksiyona en uzun süreyi vermen gerek. Hem TYT hem de AYT tarafı. Çünkü Polinom, Parabol, İntegral, Türev, Limit vs. Neredeyse bütün AYT konuları bir şekilde fonksiyon sorusu aslında. Hatta TYT'de fonksiyondan açığın varsa AYT'de başlamadan kapatman iyi olur. Onun dışında zaten her hoca konuyu anlatırken o konunun önem seviyesine göre uzunlukta videolar çekiyor. O yüzden gerisi bir şekilde halloluyor.
3-Bence gerek yok. 80 günde 1 gün bile taviz vermeden her gün bir kaç saat olacak şekilde çalışırsan konularda biter zaten. Hangi konuyu eleyebilirsin ki zaten? PKOB'u eleyemeyi düşünmüşsündür belki ama hem AYT'de hem de TYT'de çıkan bir konu. Gerek var mı risk almaya?
4-Bu konuda 3D'yi tavsiye edebilirim. Fakat bir kolay-orta bir tane de zor kaynak alırsan daha iyi olur. 3D'nin yanına 345 olabilir mesela. Tavsiye etmeyeceğim tek konu videosunu izledigin öğretmenlerin kitaplarını alırken iki kere düşün. Bazen çok iyi kitap çıkmayabiliyor.
5-Fasiküller bence "benim eksiğim kalmadı, ama şu konuyu yaparken zorlanıyorum." Diyenler için. Sınava daha az süre kaldığında sadece o konuyu minik bi' tekrar edeyim diyenler için daha uygun bence. Gerek var mı? Dersen. Önceliğin AYT konularinı temiz bi' şekilde bitirmen derim.