AYT matematik nasıl calısılır?

severusss1

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Biliyorsunuz ki sınava çok az bir süre kaldı. Ben de yaklaşık 10 gün önce sıfırdan çalışmaya başladım. AYT matematiğe de yeniden başladım. İlk başta video ve soru bankası odaklı ilerliyordum ama bu yöntem çok fazla zamanımı alıyordu.
Zaten hedefim AYT matematikte 10-15 net arası yapmak. Bu yüzden şöyle bir plan oluşturdum:
Belirlediğim konuları hızlıca çalıştıktan sonra çıkmış soruları çözeceğim, ardından ÖSYM tarzı sorulara bakıp alan denemelerine geçeceğim.
Sizce bu plan mantıklı mı?

Matematiğin olayı bol deneme ve farklı soru tipleri görmek YouTube'deki konu anlatımlarıyla fazla boğulmamak lazım yoksa ipin ucu kaçıyor ve kısır döngüye girip 1 adım dahi ilerleyemiyorsun. Ama konulara belli başlı hakim olduktan sonra denemelerle farklı soru tiplerine akıl yürüte yürüte konularda uzmanlaşıyorsun bir süreden sonra. En azından ben böyle ilerledim. Bol deneme ile.

Bu arada hedef ne? Ve alan sayısal mı?

Matematiğin olayı bol deneme ve farklı soru tipleri görmek YouTube'deki konu anlatımlarıyla fazla boğulmamak lazım yoksa ipin ucu kaçıyor ve kısır döngüye girip 1 adım dahi ilerleyemiyorsun. Ama konulara belli başlı hakim olduktan sonra denemelerle farklı soru tiplerine akıl yürüte yürüte konularda uzmanlaşıyorsun bir süreden sonra. En azından ben böyle ilerledim. Bol deneme ile.

Sayısalım hedefim 300K gibi bir sırlama bana da denme odaklı ilerlemek mantıklı geliyor soru bankalarında saçma sorularla dolu sayfalar var en azından kaliteli bir denme ile daha iyi ilerleneceğini düşünüyorum.

Sayısalım hedefim 300K gibi bir sırlama bana da denme odaklı ilerlemek mantıklı geliyor soru bankalarında saçma sorularla dolu sayfalar var en azından kaliteli bir denme ile daha iyi ilerleneceğini düşünüyorum.
Sayısalda kapıştığın en fazla 100k kişi oluyor zaten, az biraz çalışan ve sınava girip sallamayan herkes o sıralamayı geçebilir yani kasmana gerek yok.

37 günde yetisir mi sence

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı