AYT matematik ve edebiyat netleri çok değişken

ZeroNSS

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Millet selam 2025 YKS EA öğrencisiyim.

Edebiyat ve matematikte genel olarak konularım bitmek üzere ve iyi de çıkardığımı düşünüyordum çünkü edebiyat 20-21 AYT matematik ise 20'li netlerdeydi fakat son birkaç gündür kafam sürekli dağınık gibi ayrıca odak problemim mi oluşmaya başladı bilemiyorum fakat netlerim edebiyat için 13-15 matematik için 9-10'a kadar düştü ayrıca konuları daha yavaş öğrenmeye başladığımı fark ettim. Netler artmadışça strese giriyorum strese girdikçe konuyu anlayamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Aynı durumdayız adamım, ben de bu haldeyim sadece rahatla tamam mı gerekirse yarım gün çalış ve biraz kafanı dinlendir. Denemelerde neden eksik yaptığına bak eğer dönünce yapabiliyorsan üzülmene gerek yok ama çözemiyorsan yoğunlaşmalısın zaten ben 40 günde AYT mat için 20 net hedefim var evet zor ama yapabilirim sen de yapabilirsin stresini doğru yönetmezsen kazanamazsın kendini rahatlat yeter.

Aynı durumdayız adamım, ben de bu haldeyim sadece rahatla tamam mı gerekirse yarım gün çalış ve biraz kafanı dinlendir. Denemelerde neden eksik yaptığına bak eğer dönünce yapabiliyorsan üzülmene gerek yok ama çözemiyorsan yoğunlaşmalısın zaten ben 40 günde AYT mat için 20 net hedefim var evet zor ama yapabilirim sen de yapabilirsin stresini doğru yönetmezsen kazanamazsın kendini rahatlat yeter.

Teşekkür ederim değerli yanıtın için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı