AYT matematik yetişir mi?

mehmet0099g

Picopat
Daha fazla  
AYT matematik, daha başlamadım 15-16 net istiyorum. EA'yım geo ve fen bakmayacağım sizde yetişir mi, Ocak'ta başlasam? (günde 13 saat çalışıyorum 7 saatini AYT Matematik'e ayırmayı planlıyorum.

AYT matematik, daha başlamadım 15-16 net istiyorum. EA'yım geo ve fen bakmayacağım sizde yetişir mi, Ocak'ta başlasam? (günde 13 saat çalışıyorum 7 saatini AYT Matematik'e ayırmayı planlıyorum.

Bende eşit ağırlığım ama günde 13 saat biraz zor olabilir evet çalışabilirsin ama ne kadar verimli olur orası tartışılır. Hedefin yüksek AYT matematikte 15 - 16 net istiyorsan. Bana AYT 5 matematik neti yettiği için daha başlamadım. Fende bedava netler var oralara bakmanı öneririm sözel ve mantık aynı şekil geometri içinde geçerli 3 4 tane bedavadan net geliyor kaçırılmamalı.

Aynen kardeşim, çok basit geldi sana.
Sınavda derece yapmış insanlarla bizzat yaptığım koçluklara göre ve bizzat tanıdığım lisanslı koçluk rehbet öğretmenlerinden öğrendiklerime göre ve bizzat kendi sınav tecrübelerime göre konuşuyorum. En iyi sıralamaları yapmış öğrenciler içinde bile yüzde 99'luk kısım 7-8 saat çalıştğını söyler. Peki sen neye göre konuşuyorsun? Hangi konuda tecrüben var ve sınava girdiğinde kaç yaptın? Sınava girdin mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı