AYT matematik yetişir mi?

AYT matematik, daha başlamadım 15-16 net istiyorum. EA'yım geo ve fen bakmayacağım sizde yetişir mi, Ocak'ta başlasam? (günde 13 saat çalışıyorum 7 saatini AYT Matematik'e ayırmayı planlıyorum.

Hocam bence en geç aralık ayında başlayın. Geçen sene bende aynı hatayım yaptım ve AYT matematiğe şubatta başladım. Konular yetişti ama kendimi konularda tam anlamıyla geliştirememiştim o yüzden mezuna kaldım. Size önerim en geç aralık ayında başlamanız.

Hocam bence en geç aralık ayında başlayın. Geçen sene bende aynı hatayım yaptım ve AYT matematiğe şubatta başladım. Konular yetişti ama kendimi konularda tam anlamıyla geliştirememiştim o yüzden mezuna kaldım. Size önerim en geç aralık ayında başlamanız.
teşekkür ederim hocam, fonksiyona gelmedim geldigim zaman birlikte götürmeyi planlıyorum. bu arada kaç net yapmıştınız girdiğiniz zaman AYT Mat'da acaba?

Teşekkür ederim hocam, fonksiyona gelmedim geldigim zaman birlikte götürmeyi planlıyorum. Bu arada kaç net yapmıştınız girdiğiniz zaman AYT Mat'da acaba?

Ya ben normalde denemelerde 20 netlerin altına çok düşmezdim ama dediğim gibi olduğum denemeler hep orta seviyeydi yani kendimi çok geliştiremediğim için zor sorulara alışkın değildim. Dolayısıyla netim bayağı düşük geldi.

Ya ben normalde denemelerde 20 netlerin altına çok düşmezdim ama dediğim gibi olduğum denemeler hep orta seviyeydi yani kendimi çok geliştiremediğim için zor sorulara alışkın değildim. Dolayısıyla netim bayağı düşük geldi.
hocam geo'suz 12-15 falan geldi mi acaba netiniz o şeylerde hedefliyorum da

Tarih ve coğrafyanız sağlamsa edebiyat ve matematiği birlikte ilerleterek devam edebilirsiniz. Fakat matematik çalışırken edebiyatı çok geçe bırakmayın çünkü çok fazla konu, yazar ve eser var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı