Konu bazında bitirsen bile konunun soru tipleri çok fazla. Birçoğunu iyice sindirmesi lazım ki rahat çözebilsin.1.5 hafta da L-T-İ’yi baştan aşağı yaparsın dostum ne yaptın sen.
Konu bazında bitirsen bile konunun soru tipleri çok fazla. Birçoğunu iyice sindirmesi lazım ki rahat çözebilsin.1.5 hafta da L-T-İ’yi baştan aşağı yaparsın dostum ne yaptın sen.
3 aydır özel ders alıyorum neredeyse benim gerizekalılığımdan ancak bu kadar oldu.
Hayır cidden öyle, logaritma bitirdim mesela 2 günde hala çoğu sorusunu çözemiyorum.Niye öyle diyorsunuz ki moralinizi bozmak en büyük hata diye düşünüyorum.
Ben deshanedeki hocamdna dinlediğimde neredeyse hiçbir şey anlamamıştım Eve gelip eyüp b izlemiştim oturmuştu gayet. Soru çözümü izleyebilirsin.Hayır cidden öyle, logaritma bitirdim mesela 2 günde hala çoğu sorusunu çözemiyorum.
Hayır cidden öyle, logaritma bitirdim mesela 2 günde hala çoğu sorusunu çözemiyorum.
3 aydır özel ders alıyorum neredeyse benim gerizekalılığımdan ancak bu kadar oldu.
Geometride ufak tefek bir şeyler biliyorsan geometriye bas en azindan netlerin yukselir bir nebezede olsa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.