AYT polinomlar nasıl halledilir?

wpa9

Kilopat
Katılım
17 Aralık 2017
Mesajlar
315
Çözümler
3
Arkadaşlar, AYT sayısala çalışmaya yeni başladım.

AYT polinomları izledim İlyas Güneş'ten.
Ondan sonra Rehber Matematik 65 günde AYT matematik Polinomlar'ı izledim. Teste geliyorum, 1 tane falan çözüyorum, sonra tıkanıyorum. Yok abi, videolu çözümünü izliyorum, hemen he böyle miymiş falan diyorum. Bir daha gelse çözerim aynı sorudan ama sonraki sorular çok farklı oluyor. Arada sırada benzer tarzlar geliyor. Nasıl çözeceğimi bilmiyorum, video çözümünü izliyorum hep. Ondan sonra anlıyorum ama böyle sonraki sayfalara göz gezdiriyorum bambaşka :( Bana mı zor geliyor yoksa normalde de böyle zor mu? 1-2 hafta oldu, polinomlardan çıkamadım. Polinom çalışayım derken daha diğer derslere çalışamıyorum. İlk konulardayım. Diğer konularda bu kadar zor mu?

Düzenleme: Kaynak olarak 345 AYT Matematk kullanıyorum.
 
Son düzenleme:
Polinomlardan önce fonksiyonlarda sıkıntınız olabilir. Önce TYT fonksiyon kısmını halledip öyle polinomlara geçmenizi öneririm. Fonksiyonlarınız bittiyse soru çözmekten başka bir seçenek kalmıyor.

Kitabınızın video çözümleri varsa birkaç soruyu video çözümden halledin. Kalanlarını kendiniz yapabilecek hale gelirsiniz.
 
10. sınıfta sınavlara çalışırken beni çok yormuştu ama o sayede AYT'de hiç zorlanmadım. Konuyu genel olarak bilmenin yanında birkaç tane de özel soru tipi var, onları ezberleyebilirsin.
 
Polinom çalışıyorum ama TYT kısmında daha oran orantıdayım fonksiyonlara gelmedim ondandır biraz zorlanmam ileride hallederim inşallah az zaman kaldı. Yetişir inşallah AYT'ye yeni başladım.

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz. 👍
.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı