AYT sayısal dersler için soru bankası önerisi

395014

Hectopat
AYT matematik, kimya, biyoloji ve fizik için soru bankası arıyorum. Fizik soru bankası çok zorlayıcı olmazsa sevinirim, diğerleri fark etmez.

AYT matematik, kimya, biyoloji ve fizik için soru bankası arıyorum. Fizik soru bankası çok zorlayıcı olmazsa sevinirim, diğerleri fark etmez.

Matematik 3D orijinal 345.
Kimya Apotemi.
Biyoloji 3D apotemi
Fizik 345 veya Bilgi Sarmal.

Biyoloji için kimse önermez bunu ama ben şu geçen yıl dağıtılan kitapları çok beğenmiştim sınav öğrencisi olmadığım halde zevkle çözdüm.
1735327464076.png

Bize geçen sene bundan vermişlerdi. Siz de bundan mı bahsediyorsunuz?

Matematik için 3D, Orijinal iyidir. 35-40 net gibi bir hedefin varsa Barış da çözebilirsin, ki ben öyle yapacağım.
Kimya için Aydın ve Orbital yeterli.
Fizik zorlamasın demişsin, 345 ve Bilgi Sarmal çok zorlamaz. Ancak 3D çözmen çok büyük fayda sağlayacaktır.
Biyoloji klasik Palme ve Biyotik. Başka yayınlara gerek yok.

Ben onları da kullanmayı düşündüm. Tyt için 3 tane deneme kitabı vermişleri içinde kaç deneme olduğunu bilmiyorum. Deneme olarak onları kullanacağım.
Kitabı çaldığım arkadaş matematik kitabından da memnundu çözemiyorum diye yırtınıyordu gerçi ama sınavda da paralel bir ilerleme gösterince kitabın önemini anladım. Ha o arkadaş anladı mı diye sorarsanız. Sanmıyorum, mezuna kaldı çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı