AYT matematik, kimya, biyoloji ve fizik için soru bankası arıyorum. Fizik soru bankası çok zorlayıcı olmazsa sevinirim, diğerleri fark etmez.
Biyoloji için kimse önermez bunu ama ben şu geçen yıl dağıtılan kitapları çok beğenmiştim sınav öğrencisi olmadığım halde zevkle çözdüm.
Biyoloji için kimse önermez bunu ama ben şu geçen yıl dağıtılan kitapları çok beğenmiştim sınav öğrencisi olmadığım halde zevkle çözdüm.
Evet yeşil ve hafif hacimli bir kitaptı, kimyasını da istedim ama vermedi bende biyoloji kitabını çalmıştım.Dört dörtlük kitaplarını mı diyorsunuz MEB'in dağıttığı.
Evet aynısı.Eki Görüntüle 2382772
Bize geçen sene bundan vermişlerdi. Siz de bundan mı bahsediyorsunuz?
Ben onları da kullanmayı düşündüm. Tyt için 3 tane deneme kitabı vermişleri içinde kaç deneme olduğunu bilmiyorum. Deneme olarak onları kullanacağım.Evet yeşil ve hafif hacimli bir kitaptı, kimyasını da istedim ama vermedi bende biyoloji kitabını çalmıştım.
Evet aynısı.
Kitabı çaldığım arkadaş matematik kitabından da memnundu çözemiyorum diye yırtınıyordu gerçi ama sınavda da paralel bir ilerleme gösterince kitabın önemini anladım. Ha o arkadaş anladı mı diye sorarsanız. Sanmıyorum, mezuna kaldı çünkü.Ben onları da kullanmayı düşündüm. Tyt için 3 tane deneme kitabı vermişleri içinde kaç deneme olduğunu bilmiyorum. Deneme olarak onları kullanacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.