AYT sözel nasıldı?

Size göre öyle olabilir ancak ben öyle hissetmiyorum.
Edebiyat 4. Sınıfım. Bu sene özel eğitim için girdim sınava. Edebiyat önü tamamen kapalı bir alan. Sınıf gibi önü açık bir alandan edebiyata geçersen hayatının hatasını yaparsın.

Edebiyat 4. Sınıfım. Bu sene özel eğitim için girdim sınava. Edebiyat önü tamamen kapalı bir alan. Sınıf gibi önü açık bir alandan edebiyata geçersen hayatının hatasını yaparsın.

Öğretmenlik mi okuyorsunuz yoksa Türk Dili ve Edebiyatı mı? Hangi üniversitede okuyorsunuz? Yanlış anlamayın lütfen bunları iğnelemek için sormuyorum.

Tercihlerime okul öncesi bölümünü bende ekleyeceğim çocuklarla ilgilenmeyi seviyorum güzel bir bölüm.
Ancak okul öncesi yazarsam ODTÜ yazmayı düşünüyorum hocam İstanbul'da yaşam gerçekten zor.

Hocam benim de en büyük zevklerim edebiyat, kitaplar ve çocuklar. Çocuklarla vakit geçirmek, onlarla aynı yaş seviyesine inip iletişim kurmak, onları anlamak hoşuma gidiyor. Edebiyattan sonra okul öncesi yazmayı bu yüzden düşünüyorum. Çünkü hayatta bu iki alan dışında başka bir meslekte severek çalışabileceğime inanmıyorum. İstanbul konusuna gelince size yüzde yüz hak vermekteyim. İstanbul acımasız bir şehir. Tüm sülalem orada yaşamasa kesinlikle bende Ankara'yı tercih listemde üstlere yazardım diye düşünüyorum.

Edebiyat 4. sınıfım. Bu sene özel eğitim için girdim sınava. Edebiyat önü tamamen kapalı bir alan. Sınıf gibi önü açık bir alandan edebiyata geçersen hayatının hatasını yaparsın.

Hocam ilkokuldan beri kitapların içindeyim. Lisede edebiyatla tanıştığımdan beri en büyük zevkim edebiyat dersleri, edebiyat çalışmaları ve kitaplar. Belirttiğim gibi edebiyat ve okul öncesi dışında başka mesleklerin de bana göre olduğunu düşünmüyorum. Siz 4 yılınızı üniversiteye vermişsiniz. Edebiyat okumuşsunuz. Sanırım memnun değilsiniz. Bunun sebebi sadece iş konusu mu yoksa başka sebeplerinizde var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı