salamancalar
Hectopat
Edebiyatta maalesef çıkınca çok büyük pişman lık yaşadım, keşke edebiyat daha fazla çalışsaydım. Çok zorladı beniEdebiyat zorladı 7 boşum var.
Edebiyatta maalesef çıkınca çok büyük pişman lık yaşadım, keşke edebiyat daha fazla çalışsaydım. Çok zorladı beniEdebiyat zorladı 7 boşum var.
Edebiyatta maalesef çıkınca çok büyük pişmanlık yaşadım, keşke edebiyat daha fazla çalışsaydım. Çok zorladı beni.
Ben edebiyat 6 soru çözdüm sadece oda paragraf sorularıydı onun dışında sos 1 ve sos 2 çözdüm.
Ben sözel alandan girdim ama sayısalcı arkadaşlarım hepsi batırmış, gerçekten zor bir sayısal alan olmuşBu sınavdan pek ümidim yok sürem yetmedi ve matematik sorularını görünce aklımı kaybettim.
Ben sözel alandan girdim ama sayısalcı arkadaşlarım hepsi batırmış, gerçekten zor bir sayısal alan olmuş.
Sözelin zoru kolayı olmuyor bence. Hep ezber soruluyordu zaten, yine ezber sordular. Tek farkı cumhuriyetten 4 değil 2 soru ve divandan 4 değil 6 soru gelmesi oldu.2023 kıyasla ne kadar zordu sözel kısmı sizce? 40 ne falan çıkıyor benim aşşağı yukarı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.