AYT Sosyal ders başı 1 kitapla fullenir mi?

Space Jesus

Hectopat
Bilgi Sarmal AYT Edebiyat, Bilgi Sarmal AYT Tarih ve Bilfen AYT Coğrafya kitaplarını aldım. Bu 3 kitap sosyali fullemem için yeterli olur mu? Tarih ve coğrafyam okul harici olarak çok iyi ve bilgiliyim ancak EA yeni geçtiğim için edebiyatta sıfırım.

Edebiyatta sıfırsan ilk başta fasikül şeklinde yani hem konu anlatımı hem etkinlik hem de soru içeren bir set al. Ondan sonra test kitaplarına geçersin. Sonrasında tüm derslerde bitirdiğin konular hakkında sırasıyla branş deneme çözüp yanlış yaptığın veya çok soru kaçırdığın konular üzerine gidersen iyi sonuçlar yapabilirsin. Şimdiden sana da bana da başarılar :D

Bilgi Sarmal AYT Edebiyat, Bilgi Sarmal AYT Tarih ve Bilfen AYT Coğrafya kitaplarını aldım. Bu 3 kitap sosyali fullemem için yeterli olur mu? Tarih ve coğrafyam okul harici olarak çok iyi ve bilgiliyim ancak EA yeni geçtiğim için edebiyatta sıfırım.
O biraz size bağlı, bitirmeye uğraşın kitabı bitince netleriniz yine düşük olursa ona göre kitap alırsınız. Edebiyat için de konu öğrendiğiniz yer yoksa diğer hocamın dediği gibi fasikül alın onunla çalışın ondan sonra kitabı çözersiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı