Şu an TYT çalışıyorum şehir dışı işleri, sıcaklar falan derken biraz yavaş ilerliyorum. Bir sayısal öğrencisi AYT'ye en geç ne zaman başlamalı?
@Aurora1 @Park Müdürü Benson
Hocam ne kadar erken tyt ve ayt bitirirseniz o kadar soru ve deneme çözersiniz. Şimdiden tyt bitirmeye odaklanın. Bende tyt çalışıyorum.Şu an TYT çalışıyorum şehir dışı işleri, sıcaklar falan derken biraz yavaş ilerliyorum. Bir sayısal öğrencisi AYT'ye en geç ne zaman başlamalı?
Ciddi bir derece hedefim yok. Kendimi 100K içine atsam yeterli.Ne zaman başlanacağını söyleyemem ama ocak ayında bütün konularının bitmiş olması lazım ki sadece deneme çözesin. Derece istiyorsan tabi.
Siz ne zaman AYT başlayacaksınız acaba?Hocam ne kadar erken tyt ve ayt bitirirseniz o kadar soru ve deneme çözersiniz. Şimdiden tyt bitirmeye odaklanın. Bende tyt çalışıyorum.
Seneye.Ciddi bir derece hedefim yok. Kendimi 100K içine atsam yeterli.
Siz ne zaman AYT başlayacaksınız acaba?
100k sıralama olarak çok yüksek olmasa da puan olarak 400 üstü bir puana tekabül ediyor.Ciddi bir derece hedefim yok. Kendimi 100K içine atsam yeterli.
Siz ne zaman AYT başlayacaksınız acaba?
100 k icin100k sıralama olarak çok yüksek olmasa da puan olarak 400 üstü bir puana tekabül ediyor.
Temelim yoktu sorun orada işte.100K için altyapın varsa cok kasmana gerek ben son 2-3 ay hariç rölantide gittim 110 k yaptim sayisalde turkçe 21 nete ragmen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.