AYT'ye en geç ne zaman başlanmalı?

Hocam şimdi TYT'yi erken bitirdiyseniz denemelere başlarsınız TYT'de. Bu sırada da AYT işlemeye başlarsınız. Açıkçası bizim okul ilkbahar ortası gibi başlamıştı.

Benim TYT eylül ayının sonu gibi biter büyük ihtimalle. Ekim'in başında düzenli TYT denemeleri ile birlikte AYT başlasam uygun olur mu?

Hocam AYT için erken gibi. Bana kalırsa sizin 11. sınıf tekrarı yapmanız daha iyi olur. O kadar erken bir tempoya gerek yok. TYT netleriniz iyice iyileşmeye başladığında 11. sınıf da bitmiş olur sonra 12'ye geçersiniz. AYT'yi yayarsınız özetle.

11.sinif konularin nasil?
Sıfırım.

Hocam AYT için erken gibi. Bana kalırsa sizin 11. sınıf tekrarı yapmanız daha iyi olur. O kadar erken bir tempoya gerek yok. TYT netleriniz iyice iyileşmeye başladığında 11. sınıf da bitmiş olur sonra 12'ye geçersiniz. AYT'yi yayarsınız özetle.
Açık lisede olacağım için bol bol vaktim olacak. 11 tekrarı mantıklı olabilir teşekkürler.

Sıfırım.

Açık lisede olacağım için bol bol vaktim olacak. 11 tekrarı mantıklı olabilir teşekkürler.
11. sınıf matematiği yoğundur. Genel olarak 11. sınıfın kendisi yoğundur. O yüzden önceden odaklanmak daha iyi olur. Rica ederim hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı