AYT'ye nasıl çalışılmalı?

siberci013

Picopat
Arkadaşlar merhaba şu an birkaç gündür çalışmaya başladım. TYT'de netlerim 30-35 arası. AYT fizikte deneme yaptım 6D 8Y geldi. Benim fizik, kimya ve biyolojide toplam 24 net yapmam lazım. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? (1 ayda TYT'de netlerimi 50 civarına çıkartmaya çalışacağım.)

Konu çalışmaktan başka şansın yok. Video anlatımlı ders anlatım föyleri al konu konu onların üzerinden gidip testleri çöz. 8 yanlış fizikten böyle bir çıkarımda bulundum en azından. Zaman vermen lazım AYT'ye, aceleye gelmez. Konuların kalkması da epey avantajına oldu.

Konu çalışmaktan başka şansın yok. Video anlatımlı ders anlatım föyleri al konu konu onların üzerinden gidip testleri çöz. 8 yanlış fizikten böyle bir çıkarımda bulundum en azından. Zaman vermen lazım AYT'ye, aceleye gelmez. Konuların kalkması da epey avantajına oldu.

Peki hocam sizce 4 ayda yetişir mi? (1 ayda TYT'yi halletmeye çalışacağım.)
Hedef sayısal'da 250k.

Peki hocam sizce 4 ayda yetişir mi? (1 ayda TYT'yi halletmeye çalışacağım.)
Hedef sayısal'da 250k.
Başlamadan bir şey demek zor. Kimisi çok hızlı ilerler kimisi de bir o kadar yavaş. Materyalleri elinize alınca program çıkarın bitecek şekilde eğer programa uyamazsanız az çıkan konuları daha arkaya atarsınız. Öyle bir konu var mı ondan da emin değilim AYT'de TYT'nin aksine her konunun çıkma ihtimali var.

Başlamadan bir şey demek zor. Kimisi çok hızlı ilerler kimisi de bir o kadar yavaş. Materyalleri elinize alınca program çıkarın bitecek şekilde eğer programa uyamazsanız az çıkan konuları daha arkaya atarsınız. Öyle bir konu var mı ondan da emin değilim AYT'de TYT'nin aksine her konunun çıkma ihtimali var.

Hocam zaten günde 5-6 saat çalışacağım. Sayısal'da 250k yapmak için bir kaynak öneriniz var mı? Bu zamana kadar 1 tane fizik kitabı bitirdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı