AYT'ye ne zaman başlanmalı?

babapro3169

Centipat
Daha fazla  
Şu an da TYT çalışıyorum eşit ağırlık öğrencisiyim tahmini ekim ayının ikinci haftası gibi TYT tamamen bitecek (TYT-AYT geometri dahil). Sizce bu durumda AYT çalışmaya geç mi kalmış olurum yoksa tam zamanı mı olmuş olur?

Ayrıca AYT çalışmaya başladığım zaman haftada 1 TYT denemesi çözmek yeterli olacak mıdır?

Şu an da TYT çalışıyorum eşit ağırlık öğrencisiyim tahmini ekim ayının ikinci haftası gibi TYT tamamen bitecek (TYT-AYT geometri dahil). Sizce bu durumda AYT çalışmaya geç mi kalmış olurum yoksa tam zamanı mı olmuş olur?

Ayrıca AYT çalışmaya başladığım zaman haftada 1 TYT denemesi çözmek yeterli olacak mıdır?

Ocak şubat gibi AYT başlanabilir branş denemeleri son 1 aya kalmış iş
Haftada 2 TYT deneme çözmeni öneriyorum 1 yetmez.

Derece falan düşünüyorsanız Aralık, yoksa arkadaşın dediği gibi Ocak veya çok sonlarına sarkıtmamak şartıyla Şubat.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı