AYT'ye ne zaman çalışmaya başlanmalı?

Victory_can7

Hectopat
YKS çalışmaya kasım sonu başladım TYT'ye, AYT matematik de ilk konu polinomlar sanirim ve ben bu sene sayisal karar verdim 2. girisim olacak dil secmistim. AYT Matematik'e TYT'den fonksiyon bitince mi baslamalıyım yoksa geç kaldığım için şimdiden mi?

Eğer TYT de kareköklü sayılar, üslü sayılar, mutlak değer gibi temel konularda eksiğiniz varsa bilmiyorsanız. Kesinlikle bu konuları çalışıp geçin. TYT matematik ilk 12 konu(araştırırsanız karışınıza çıkar)daha sonra fonksiyonlar ve çarpanlara ayırma. Bu konuları iyi oturtursanız rahatlıkla AYT başlayabilirsiniz. Ondan sonra diğer TYT konularına sonradan çalışabilirsiniz.https://www.kitapsec.com/blog/2024-tyt-matematik-konulari-114.html burada aşağıya kaydırırsanız problemler konusuna kadar olan kısımdır ilk 12 konu. Eğer çalışabiliyorsan her gün matematik çalışmanı tavsiye ederim kısa sürede bitirirsin.

YKS çalışmaya kasım sonu başladım TYT'ye, AYT matematik de ilk konu polinomlar sanirim ve ben bu sene sayisal karar verdim 2. girisim olacak dil secmistim. AYT Matematik'e TYT'den fonksiyon bitince mi baslamalıyım yoksa geç kaldığım için şimdiden mi?

Fonksiyonu TYT'den başlatmadan fonksiyonun grafik kısmını (AYT kısmını) anlaman imkansız brom ve acilen başla AYT'ye.

Tyt'de konulara hakimiyetiniz varsa denemeler üzerinden yürütüp aynı zamanda AYT çalışabilirsiniz.

Tyt'de konulara hakimiyetiniz varsa denemeler üzerinden yürütüp aynı zamanda AYT çalışabilirsiniz.
Tyt'de netlerinizi arttıracak olan şey soru bankaları değil denemelerdir.

Eğer TYT de kareköklü sayılar, üslü sayılar, mutlak değer gibi temel konularda eksiğiniz varsa bilmiyorsanız. Kesinlikle bu konuları çalışıp geçin. TYT matematik ilk 12 konu(araştırırsanız karışınıza çıkar)daha sonra fonksiyonlar ve çarpanlara ayırma. Bu konuları iyi oturtursanız rahatlıkla AYT başlayabilirsiniz. Ondan sonra diğer TYT konularına sonradan çalışabilirsiniz.https://www.kitapsec.com/blog/2024-tyt-matematik-konulari-114.html burada aşağıya kaydırırsanız problemler konusuna kadar olan kısımdır ilk 12 konu. Eğer çalışabiliyorsan her gün matematik çalışmanı tavsiye ederim kısa sürede bitirirsin.

12 konunun cogunu biliyorum hocam sifirdan hizli bir sekilde tekrar amacli bir speedrun yapacağım konu dinleme uzerine, ondan sonra direkt geceyim o zaman AYT'ye. Tesekkur ettim.

12 konunun cogunu biliyorum hocam sifirdan hizli bir sekilde tekrar amacli bir speedrun yapacağım konu dinleme uzerine, ondan sonra direkt geceyim o zaman AYT'ye. Teşekkür ettim.

İlk 12 konuyu biliyorsanız hızlı bir şekilde gözden geçirin ama fonksiyon ve çarpanlara ayırma konularını kesinlikle çok iyi şekilde çalışın. Bütün AYT'nin temeli bu 2 konuyla başlar en kötü ikisinden biri her yerde karşınıza gelir. Gerekirse 1 2 hafta geç başlayın isterseniz ama bu konuları çalışın. Fonksiyon ve çarpanlara ayırma çalışmadan bence AYT'ye başlamayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı