500.000 siber asker alınacak haberine ergenlik gazıyla balıklama atlayıp arka planda mehter temalı ayyıldız tim müzikleri açıp masaüstüne hacker resmi koyduktan sonra hiçbir "halt" edemediğim günler geldi aklıma. Sonrasında forumlarında İshak Telli hakkında başka bir Türk hacker grubundan birisi pek hoş olmayan özel mesajlaşmalarını atınca adminlere "ne diyor bu adam?" Diye sormuştum ve kimse kâle almamıştı. Nihayetinde zaten beceremiyorum deyip hackerlik sevdama nokta koymuştum.
Yetenek seviyeleri ciddiye alınacak bir düzeyde değil, tek yaptıkları Brute-Force yöntemi ve DDoS atmak.
Artık bu 2 yöntemde çok ciddiye alınmadığı için kendilerinin de sonu gelmiştir.
Kusura bakmasınlar da, Kendisini Pentagon'un sistemine sızmış zanneden ergen topluluğu. Daha kendi Hack Tool'larını yazamayan, "heçkır" topluluğudur. Fanboyları: 10 yaşında, Enes Batur izleyen kitledir. Command Promp'a "color a" komutu yazıp kendini Kevin Mitnick veya Aaron Swartz zanndeden insanlardır.
Kendi yaptıkları HTML fake site ile "web site hackliyorlar" ve bunları paylaşıyorlar Bunların balonu patlayalı çok oldu zaten. Bunlara inanan da 8 yaşında çocuklardır, hack falan değil bunların yaptıkları AKP propagandası yapmak.