Ne durumdaymışım ben Allah aşkına
? Ayyıldız tim hangi devlet sitesini çökertmiş, ayrıca site çökertmek çok da zor bir şey değil tanıdığım lamer arkadaşlarımda sitelerin datasına girip çökertiyor, bir zamanlar bende bilgisizken Ayyıldız Tim agaaaaa falan diye geziyordum
.
İsrail sevgin demek ki bizim siber gücümüzü de aşmış. Sen devlet sitesi çökertmek ile normal bir siteyi çökertmeyi aynı mı sanıyorsun? Ben dandik bilgisayarla bile çökertebiliyordum herhangi bir siteyi, onda ne var ki?
İsrail devlet sitelerini hacklemişti.
Sırbistan sivil ve toplum kuruluşlarını hacklemişti.
Rusya Ekonomi Bakanlığı resmi sitesini hacklemişti ve siteye erişimi engellemişti.
Yunanistan savaş gemilerini hackleyerek Mehter Marşı çaldılar.
2015 yılında 19 bin Rus vatandaşının bilgilerini ele geçirdiler.
Aralık 2015'te Anonymous'a ait site çökertildi.
1 ocak 2016'da Rusya Milli Savunma Bakanlığı sitesi hacklendi ve Türk bayrağı konuldu.
3 Eylül 2020 tarihinde Yunanistan Ekonomi ve Kalkınma Bakanlığı hacklendi ve "Çırpınırdı Karadeniz" marşı çalındı.
5 Eylül 2020 tarihinde Yunanistan Çevre ve Enerji Bakanlığı internet sitesi hacklenerek Çırpınırdı Karadeniz marşını ekledi.
14 Şubat 2017 Arjantin devlet siteleri çökertildi.
Vb. bir çok şey yaptı. 2 dakika kafanı İsrail aşkından kaldırıp araştırabilirsin. Söyle senin "lamer" arkadaşın yapabiliyor mu bunları? Sen Türk'ün gücünü hafife almışsın. Hatırlatırım, İsrail art arda 5 kez yendiğimiz için olimpiyatlar bitirildi. Yani çok düşkün olma bu İsrail'e.