Clickbait yapıyorlar zaten. Kola dökerek masraf etmeye gerek yok.Kola alıp yere dökseler daha faydalı olurlarmış.![]()
Sen her şeyi bu kadar basit sandığın için bu durumdasın. Adamlar devlet sitelerini çökertiyor sen hala DDoS mu atacaklar diyorsun.Napacaklar DDoS mu atacaklar İsrail'e?%90'ı lamer bunların bir şey yapamazlar.
Sen her şeyi bu kadar basit sandığın için bu durumdasın. Adamlar devlet sitelerini çökertiyor sen hala DDoS mu atacaklar diyorsun.
Sen her şeyi bu kadar basit sandığın için bu durumdasın. Adamlar devlet sitelerini çökertiyor sen hala DDoS mu atacaklar diyorsun.
İsrail sevgin demek ki bizim siber gücümüzü de aşmış. Sen devlet sitesi çökertmek ile normal bir siteyi çökertmeyi aynı mı sanıyorsun? Ben dandik bilgisayarla bile çökertebiliyordum herhangi bir siteyi, onda ne var ki?Ne durumdaymışım ben Allah aşkına? Ayyıldız tim hangi devlet sitesini çökertmiş, ayrıca site çökertmek çok da zor bir şey değil tanıdığım lamer arkadaşlarımda sitelerin datasına girip çökertiyor, bir zamanlar bende bilgisizken Ayyıldız Tim agaaaaa falan diye geziyordum
.
O dediğin DDoS zaten işteAdamlar devlet sitelerini çökertiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.