468409 Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.296 Çözümler 4 Yer Papua Yeni Gine Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #11 Pismaniyee dedi: Bir futbol takımı ne yapmış olabilir ki? Wikipedia'da dolanırken gördüm ayyıldız tim spartak Moskova'nın resmi internet sitesini hacklemiş, neden? Eki Görüntüle 1298814 Genişletmek için tıkla... Fenerbahçe-spartak Moskova Maçı Ãncesi Ayyıldız Tim'den Uyarı Fenerbahçeânin, Spartak Moskova ile Rusyaâda oynadıÄı ilk maçta Türk BayraÄı, Atatürk ve cami posteri yakılmasının... www.mynet.com
Pismaniyee dedi: Bir futbol takımı ne yapmış olabilir ki? Wikipedia'da dolanırken gördüm ayyıldız tim spartak Moskova'nın resmi internet sitesini hacklemiş, neden? Eki Görüntüle 1298814 Genişletmek için tıkla... Fenerbahçe-spartak Moskova Maçı Ãncesi Ayyıldız Tim'den Uyarı Fenerbahçeânin, Spartak Moskova ile Rusyaâda oynadıÄı ilk maçta Türk BayraÄı, Atatürk ve cami posteri yakılmasının... www.mynet.com
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 7 Şubat 2022 #12 Pismaniyee dedi: Wikipedia'da hack olaylarına baktım bunlar yalan mı? Eki Görüntüle 1298826 Genişletmek için tıkla... Aslında yalan değiller. Bu hackleri, profesyonel birkaç kişi yapıyor ve Ayyıldız Tim yaptı deniliyor, tahminimce.
Pismaniyee dedi: Wikipedia'da hack olaylarına baktım bunlar yalan mı? Eki Görüntüle 1298826 Genişletmek için tıkla... Aslında yalan değiller. Bu hackleri, profesyonel birkaç kişi yapıyor ve Ayyıldız Tim yaptı deniliyor, tahminimce.
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 7 Şubat 2022 #13 453476 dedi: Aslında yalan değiller. Bu hackleri, profesyonel birkaç kişi yapıyor ve Ayyıldız Tim yaptı deniliyor, tahminimce. Genişletmek için tıkla... Eğer AyYıldız Tim yapmadıysa , başkaları ortaya çıkmak istemiyor olabilir.
453476 dedi: Aslında yalan değiller. Bu hackleri, profesyonel birkaç kişi yapıyor ve Ayyıldız Tim yaptı deniliyor, tahminimce. Genişletmek için tıkla... Eğer AyYıldız Tim yapmadıysa , başkaları ortaya çıkmak istemiyor olabilir.
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 7 Şubat 2022 #14 Pismaniyee dedi: Wikipedia'da hack olaylarına baktım bunlar yalan mı? Eki Görüntüle 1298826 Genişletmek için tıkla... Kaynakları inceledim. İnternette bulacağım tek bilgi orada olsa açmaya tenezzül etmeyeceğim sayfalar.
Pismaniyee dedi: Wikipedia'da hack olaylarına baktım bunlar yalan mı? Eki Görüntüle 1298826 Genişletmek için tıkla... Kaynakları inceledim. İnternette bulacağım tek bilgi orada olsa açmaya tenezzül etmeyeceğim sayfalar.
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 7 Şubat 2022 #15 siriius dedi: Kaynakları inceledim. İnternette bulacağım tek bilgi orada olsa açmaya tenezzül etmeyeceğim sayfalar. Genişletmek için tıkla... Bende bakmıyorum ama adı duyulmayan kaynakları vermek istemedim.Wikipedia çok karışık.
siriius dedi: Kaynakları inceledim. İnternette bulacağım tek bilgi orada olsa açmaya tenezzül etmeyeceğim sayfalar. Genişletmek için tıkla... Bende bakmıyorum ama adı duyulmayan kaynakları vermek istemedim.Wikipedia çok karışık.
mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #16 Gerçekten hack yapıyorlar bu lamer grup değildir.
4 438943 Kilopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 2.671 Çözümler 34 8 Şubat 2022 #17 mrht1234 dedi: Gerçekten hack yapıyorlar bu lamer grup değildir. Genişletmek için tıkla... Şakaysa komik değilse seni yemek için yola çıktım.
mrht1234 dedi: Gerçekten hack yapıyorlar bu lamer grup değildir. Genişletmek için tıkla... Şakaysa komik değilse seni yemek için yola çıktım.
Xaxes Centipat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 243 Çözümler 2 8 Şubat 2022 #18 mrht1234 dedi: Gerçekten hack yapıyorlar bu lamer grup değildir. Genişletmek için tıkla... Ayyıldız Tim lamer bir gruptur.
mrht1234 dedi: Gerçekten hack yapıyorlar bu lamer grup değildir. Genişletmek için tıkla... Ayyıldız Tim lamer bir gruptur.
mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #19 Xaxes dedi: Ayyıldız tim lamer bir gruptur. Genişletmek için tıkla... Neden böyle hacklediği sitelere erişim sağlanamıyor kanıt nedir?
Xaxes dedi: Ayyıldız tim lamer bir gruptur. Genişletmek için tıkla... Neden böyle hacklediği sitelere erişim sağlanamıyor kanıt nedir?
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 8 Şubat 2022 #20 438943 dedi: Şakaysa komik değilse seni yemek için yola çıktım. Genişletmek için tıkla... Birazdan ay yıldız fotoşopu yapılmış Aiden Pearce veya kapşonlu adam profil fotoğrafı kullanan kişilerin saldırına uğrayabilirsin.
438943 dedi: Şakaysa komik değilse seni yemek için yola çıktım. Genişletmek için tıkla... Birazdan ay yıldız fotoşopu yapılmış Aiden Pearce veya kapşonlu adam profil fotoğrafı kullanan kişilerin saldırına uğrayabilirsin.